6 Ιουλ 2011

Πού το πάει το paidi ;

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει "πιάσει" που το… πάει ο Μέγας Στοχαστής (και Μέγας Πατριώτης εσχάτως). Μπορεί κάποιος να μπει εύκολα στο μυαλό του, καθώς θα βρει μηδενική αντίσταση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις του. Είναι τόσο καλά κρυμένες (και σουρεαλιστικές) που δεν μπορεί να τις βρει ούτε ο ίδιος. Όμως, μια φράση - κλειδί ίσως μα..
ς οδηγήσει να κατανοήσουμε το σχέδιό του για το λαμπρό μέλλον μας. Η ατάκα που είχε πει στο παρελθόν, «είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία», ήδη έστειλε τον Μπακούνιν, τον Κροπότκιν και τον Μαλατέστα να κάνουν ολική αποτρίχωση στα beauty salons του αναρχοπαραδείσου.
Εκεί, όμως, είναι το μυστικό...
Ο Μέγας Στοχαστής (και Μέγας Πατριώτης εσχάτως), μέσω του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, του εφαρμοστικού νόμου και της πείνας που θα φέρουν, θέλει να πυροδοτήσει την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του λαού, καθώς απώτερος στόχος του είναι η πτώση της Δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ, κατά το παράδειγμα της Παρισινής!

Έλεγα κι εγώ... Μα, είναι δυνατόν να κρύβονται κάποια βρωμο-CDS πίσω από τέτοιες σπουδαίες αποφάσεις, που σώζουν την Ελλάδα; Oh, mon Dieu, il n'est pas possible! Τελικά, μόνο οι... ιδεολόγοι μπορούν να καταλάβουν τον Μέγα Στοχαστή (και Μέγα Σωτήρα εσχάτως). Όλοι οι άλλοι, είστε απλώς κακεντρεχείς.

Ο "Γεια σου σουρεάλ Κομμουνάριε"
ΛΟΞΙΑΣx
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη