23 Ιουλ 2011

Κι όμως! Ασχολήθηκε η REAL NEWS

Πέσαμε έξω! Εκεί που λέγαμε ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς με τις αποκαλύψεις του directnews να ΄σου η real news με πολυσέλιδο αφιέρωμα !
Αναλυτικά:
Επίθεση Χατζηνικολάου – Κουρή σε Ρέστη και στη μέση Ψυχάρης...
 

Η Real news πήρε τη σκυτάλη από την Αυριανή και συνεχίζει την επίθεση με πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, σχετικά με την δικαστική εμπλοκή που προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες για οικόπεδα στα νότια προάστια, σε συνδυασμό με καταγγελίες για επίορκους δικαστικούς λειτουργούς.
Ανεξάρτητα ...
όμως από το βάσιμο ή μη των καταγγελιών και της εμπλοκής του εφοπλιστή, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι το νέο μιντιακό μέτωπο που γεννήθηκε έχει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναφορά στον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη! Αφού εκτός από την συμμετοχή της οικογένειας Ρέστη στον οργανισμό, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ διατηρεί παραδοσιακά στενές σχέσεις με τον εκδότη της Αυριανής και μεγαλομέτοχο του Alter, Γιώργο Κουρή. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν τον τελευταίο λαγό του Ψυχάρη! Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου διατηρεί εξαιρετικές φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του συγκροτήματος, που ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι επιθυμεί να τον επιβάλλει ξανά στο Mega! Όπως γίνεται αντιληπτό και οι δύο πλευρές που συγκρούονται έχουν άριστες σχέσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη, προκαλώντας απορία για το ποια είναι η άποψή του και κυρίως ο ρόλος του σε αυτή τη διαμάχη!
enimerosi24.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη