12 Αυγ 2011

Σύλληψη 158 ατόμων στη Ν. Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου για παραβάσεις στις επιχειρήσεις

Συνελήφθησαν 158 άτομα και βεβαιώθηκαν 3003 παραβασεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην Νότια Ελλάδα και νησιά του Αιγαίου.

Αστυνομικές επιχειρήσεις-εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, και ειδικότερα στις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις Αττικής, Κρήτης, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και τις πρωινές ώρες σήμερα.


Οι εξορμήσεις αυτές εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό πλάνο για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και πραγματοποιούνται στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού. Επιπλέον, στοχεύουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Για τις επιχειρήσεις αυτές διατέθηκαν συνολικά 924 αστυνομικοί, βεβαιώθηκαν 3.003 παραβάσεις, συνελήφθησαν 158 άτομα, ενώ προσήχθησαν συνολικά 285 άτομα.

Ειδικότερα, ελέγχθηκαν: 6.951 άτομα, 552 καταστήματα, 4.816 οχήματα και διενεργήθηκαν 28 κατ’ οίκον έρευνες. Πιστοποιήθηκαν παραβάσεις για όπλα, για ναρκωτικά, περί αλλοδαπών, για παίγνια, για νομοθεσία υγειονομικού κανονισμού, για νομοθεσία προστασίας ανηλίκων, για μαστροπεία, για πνευματική ιδιοκτησία, για απάτη, για πλαστογραφία, για κλοπές, για επαιτεία, για τουριστική νομοθεσία, για ΚΟΚ κ.ά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη