24 Αυγ 2011

AIDS, ΑΥΞΗΣΗ 580 % , στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ !!

του ιατρού Βλάση Γωγούση


Τ`άκουσα το πρωϊ στην τηλεόραση και…. πάγωσα!! Τ` άκουσα από υπεύθυνα χείλη ,απ τον ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ , έναν απ΄ τους ελάχιστους πολιτικούς που ( με πλήρη επίγνωση αυτών που γράφω)...
 εκτιμώ για την προσφορά του στον χώρο της υγείας.

Και τώρα –προτού αναφερθώ στο ιατρικό μέρος της είδησης - γράφω με κεφαλαία γράμματα την δήλωση Λοβέρδου που είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ !! :

-« EΊΣΤΕ Ο ΜΌΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ - είπε,απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, του MEGA - ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΑΥΤΉ Η ΔΗΛΩΣΗ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ το…. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ !!! ».

Το αρνήθηκαν ( ! ) , ακούτε συνέλληνες; , το αρνήθηκαν, γιατί;;, δεν ξέρω, ρωτήστε αυτούς που στηρίζουν οικονομικά τα ΜΜΕ , και που είναι οι μόνοι που – για τους δικούς τους λόγους- δώσανε την εντολή να αποκρυβεί η τραγική αλήθεια!

Και τώρα ,επί του προκειμένου ! :

ΑIDS, ηπατίτις , σύφιλη , φυματίωση, ελονοσία, βλεννόρια, κονδυλώματα, τάχαμε σχεδόν ξεχάσει και - νάτα τώρα - «εισέβαλαν», ξανά, στη χώρα μας και βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των Ελλήνων.

Ποιοι κινδυνεύουν;

ΟΛΟΙ , και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, και οι ενήλικες και σεις και ο….. γράφων !!.

Με διεκδικούντες τα πρωτεία τους τοξικομανείς, ( λόγω κοινής χρήσεως συρίγγων ) και τους άρρενες ομοφυλόφιλους ( συχνότεροι τραυματισμοί διότι το εν λόγω σεξ είναι «σκληρότερο» ), ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι ασθενείς των παραπάνω μεταδιδομένων νοσημάτων.

-« Ελεύθερα - άκουσα τον κύριο Λοβέρδο να λέει – ασύστολα, εκατοντάδες η και χιλιάδες περιφερόμενες , κυρίως αλλοδαπές , εκδιδόμενες υπάρξεις κάθε ηλικίας , ανάμεσά τους νεαρά κορίτσια ,πανέμορφα και ελκυστικά, ( ξεχάστε τις παλιές περιφερόμενες αξιοθρήνητες υπάρξεις), φορτωμένες από τα παραπάνω νοσήματα , σκορπούν τον όλεθρο στους εφήμερους «εραστές» τους.στο κέντρο της πρωτεύουσας !! ».

Δεν είναι του παρόντος να αναφερθώ στη μετανάστευση και στους μετανάστες ( έχω αρθρογραφήσει και θα ξανα ασχοληθώ με το θέμα ) , όμως ο Υπουργός, πρότεινε ΔΥΟ μέτρα, που με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο :

1) ‘Αμεση απομάκρυνση των υπηρεσιών ΟΚΑΝΑ και των τοξικομανών ,από το κέντρο της Αθήνας, με την χορήγηση υποκαταστάτων ηρωίνης σε όλους , όσους περιφέρονται στην περιοχή , από ΌΛΑ τα Νοσοκομεία της χώρας , στα οποία προστίθενται και τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ , με αποτέλεσμα την κατάργηση - εντός διμήνου - της λίστας αναμονής μεθαδόνης και λοιπόν υποκαταστάτων !

2 )

Ευρύτατη ενημέρωση , μέσω όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των λοιπών πρόσφορων μέσων . επικοινωνίας ( εργασιακοί χώροι, Σχολεία, Πανεπιστήμια, Στρατός , κλπ,) και

3 )Προσπάθεια ( υγειονομικού ) ελέγχου των εκδιδομένων και απηνούς δίωξης των εκατοντάδων «προστατών» τους ( γράφε νταβατζήδων !!) οι οποίοι καραδοκούν εγγύς των αξιοθρήνητων υπάρξεων.

Δεν θα μιλήσω, φίλοι μου για προφυλακτικά και συναφή μέσα προφύλαξης, διότι και ο τελευταίος , μόνιμος κάτοικος αυτής της χώρας , τα γνωρίζει.

Σας ρωτάω ,όμως : Αν ξέρατε , ότι αυτό το πανέμορφο και γοητευτικό πλασματάκι που σας προσφέρει για 20 ΕΥΡΩ το κορμάκι του , αν ξέρατε ,σας ρωτώ , ότι πάσχει από AIDS η από συφιλίδα , θα πηγαίνατε μαζί του φορώντας …10 προφυλακτικά, το ένα πάνω στο άλλο;!!!

ΟΧΙ, σίγουρα ΟΧΙ,

Ε ! λοιπόν . είναι σχεδόν βέβαιο ότι ΟΛΑ αυτά τα κοριτσόπουλα, είναι φορείς μολυσματικών νόσων , και αν αυτό δεν σας φοβίζει , πλαγιάστε μαζί τους.

Και κάτι άλλο : Έχετε ακούσει για το περιβόητο : ONE NIGHT STAND ???

OXI ;; ,τι να σας πω ,τόσο καθυστερημένοι είστε;;

Είναι μια νέα, μια ….προοδευτική μιά …..επαναστατική μέθοδος .......αναπαραγωγής , που λαμβάνει χώρα σε μπαράκια, σε παρτάκια, σε εκδρομούλες, σε καλοκαιρινές διακοπές και όπου γενικά συχνάζουν νεαρά άτομα :

Τον βλέπει , την βλέπει, ένα νόημα, ένα κλείσιμο ματιού και η…..ολιγόλεπτη επανάσταση ολοκληρώνεται σε κάποιο παρακείμενο πρόσφορο χώρο η –συχνότατα - στο εγγύτερο ….W.C !!

Ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αμέτρητα αφροδίσια νοσήματα είναι τα τρόπαια της καινούργιας επανάστασης!

Τέλειωσα ,αλλά θα «σκάσω » αν δεν σας πω πως μια τέτοια one night “συνάντηση” μπορεί να στολίσει με ένα αφροδίσιο …100 άτομα, μέσα σε μια , βδομάδα μόνο!.

Καλά ακούσατε !,ακούστε πως :

Αυτός,( παντρεμένος ) :

-«Αγάπη μου ,πάμε σ`’ενα μπαράκι ;».

Αυτή ,( σύζυγος ) «είμαι κουρασμένη πάνε μόνος σου ». Αυτός ,( άλλο που δεν …ήθελε) τρυπώνει σ`ένα μπάρ !

Το «σενάριο» το διαβάσατε λίγο πιο πριν ,παραπάνω !.

Λοιπόν.ακούστε τώρα :

Ο σύζυγος μεταδίδει το αφροδίσιο στη σύζυγο κι` αυτή στον…..κουμπάρο.

Αυτός ( ο κουμπάρος ) , το μεταδίδει στη γυναίκα του κι` αυτή σε έναν…αιώνιο φοιτητή που έτυχε να τον «φροντίζει » κάπου καπου .

Κι`ο φοιτητής ; αφήστε τον αυτόν , μην τον ψάχνετε , ή στα μπαράκια, η στα παρτάκια, η στα ελεύθερα κάμπιγκ, η στα παιχνίδια της περιστρεφόμενης μπουκάλας , θα τον βρείτε να σκορπίζει απλό…χερα τα …δώρα του.

. Όχι δεν τέλειωσα :

Ο πρωταγωνιστής , έχει μια γραμματέα , της το μεταδίδει, κι` αυτή στον άνδρα της που έχει…. φιλενάδα κ.ο.κ.

Ωχ,,ώχ ,Θεέ μου πτώμα έγινα, δεν ξέρω αν σας έπεισα ,όμως ακούστε το ΕΠΙΜΥΘΙΟ :, :

Αγαπάτε.. ..αλλήλους αλλά πλαγιάζετε μόνο με μία σύντροφο ( φορώντας καλού κακού και ένα καλής ποιότητας ….. προφυλακτικό ! )

Αυτά για σήμερα

νάχετε την αγάπη μου

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη