Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

6 Αυγ 2011

Όταν οι πολιτικοί έχουν άγνοια γίνονται επικίνδυνοι !

του Χρήστου Μακρυγιάννη
Εν μέσω θέρους και καύσωνoς αυτήν εδώ η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε όριο και μέτρο .

Ζήλεψε την δόξα του κ. Ραγκούση ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ανομία του διαδικτύου και των τεκέδων .
Αποφάσισε μετά την επιχείρηση εκκαθάρισης των... συμμοριών των αλλοδαπών που μετά τα καλάζνικοφ ανά την Επικράτεια τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες λες και έχουμε κατοχή ,μετά την εκκαθάριση των πορνών , νταβατζήδων ,ληστών ,προαγωγών ,παραδικαστικών ,τοκογλύφων και άλλων συναφών (λειτουργημάτων )
που λυμαίνονται την Ελληνική κοινωνία, να βάλει τάξη και στο διαδίκτυο .

Αλλά πριν ασχοληθεί με τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου αφού (ξήλωσε ;) τους κουκουλοφόρους της Υπατίας των ΑΕΙ του Πολυτεχενείου και όλων των γνωστών και μη αγνώστων , έκανε μια στάση στους τεκέδες αποφασίζοντας να βοηθήσει τα παιδιά που είναι σε κατάσταση χαρμάνι .Λόγω κρίσης βλέπεις ,ακρίβυνε και το χασίσι ανάθεμα το .

Σκέφτηκε ο λοιπόν ο κ. Παπαϊωάννου να νομιμοποιήσει το αθώο χασίσι ώστε να μην τιμωρούνται οι χρήστες που έχουν στο μπαλκόνι τους την γλάστρα με την φούντα !

Σε αυτήν εδώ την χώρα για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνας ,νόμιμος και φορολογούμενος πολίτης .

Εδώ ψωμί δεν έχουμε να φάμε , χαλβά παζαρεύουμε που έλεγαν οι παλαιοί .Το χασίσι μας έλειπε τώρα να κάνουμε την νεολαία μας ακόμη και αυτήν που δεν δοκίμασε να πέσει με τα μούτρα στην μαστούρα !

Αν θέλεις να βοηθήσεις τον χρήστη κάνε μια ειδική μονάδα σε κάθε νομαρχιακό νοσοκομείο στελέχωσε την με επιστήμονες , ψυχολόγους ειδικό προσωπικό και χορήγησε στην ανάγκη υποκατάστατα όχι να στέλνεις την νεολαία να δοκιμάσει την μαστούρα .

Τελικά θα γίνουμε χώρα πολιτισμική όπως την ονειρεύτηκε ο κ.Παπανδρέου ήταν ο πρώτος που μίλησε για γλάστρα στο μπαλκόνι .

Ο κ. Παπαϊωάννου αποφάσισε να βάλει και τάξη στο διαδίκτυο γιατί είναι λέει στα χέρια των ολίγων !

Καλά δεν σας ενημερώσανε κύριε Υπουργέ ότι το διαδίκτυο είναι ελεύθερο και οποιοσδήποτε μπορεί να στήσει ένα blog σε λίγα λεπτά εάν έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις ;

Από νομικής πλευράς κύριε υπουργέ δεν μπορείτε να ελέγξετε μια ιστοσελίδα με κατάληξη .com διότι δεν υπάγεται στην Ελληνική δικαιοδοσία αλλά στην Αμερικανική μην μας λέτε πράγματα που δεν ισχύουν λοιπόν γιατί .
έχουμε μεγάλη περιέργεια πώς θα το νομοθετήσει αυτό ο Υπουργός, αφού τα blogς δεν υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία.

Τo «απόρρητο» των blogs με κατάληξη σε .com, καλύπτεται απ' την Αμερικανική νομοθεσία, που προβλέπει ρητά πως «δεν επιτρέπεται να γίνει άρση του απορρήτου λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης».

Η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει τάξη στο διαδίκτυο θέλει να το ελέγξει γιατί κατά παράδοξο τρόπο οι σημερινοί πρασινοφρουροί είναι αγράμματοι στα του διαδικτύου και οι Ελεύθεροι blogers απλά δεν ελέγχονται .

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Παπαϊωάννου αλλά να σας πούμε και μια πικρή αλήθεια σας βάλανε εσάς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.

Τον νόμο το είχε έτοιμο ο Βενιζέλος αλλά επειδή είναι έξυπνος έκανε πίσω , σου λέει που να μπλέξω με τα blogs ,εδώ δεν είναι κανάλια και εφημερίδες να ελέγχονται.

Και μια επισήμανση ένα blog θα κατεβαίνει αμέσως θα αναβαίνουν άλλα πέντε !

Αφήστε το διαδίκτυο στην μαγεία του γιατί έχει αυτήν την μαγεία επειδή είναι ελεύθερο. Αν θέλετε κ.Υπουργέ μην ενημερώνεστε από τα Blogs ...αλλά από τα ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ;) ΜΜΕ

Τελικά σε αυτήν την Κυβέρνηση κάτι παίρνουνε και δεν μας το λένε .

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανωτ. Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη