31 Αυγ 2011

Το έγκλημα της συναίνεσης

Του Σπυρίδωνος Σουσάνη

Όπου καπνός εκεί και φωτιά. Τελευταία πολλά λέγονται και γράφονται σε συνεντεύξεις στελεχών ορισμένων κομμάτων για την συνεργασία των πολιτικών κομμάτων είτε για συγκυβέρνηση, ή...
 κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας.

Το βέβαιο είναι ότι οικοδομή φτιαγμένη με παλαιά υλικά δεν αντέχει ή κτισμένη στην άμμο “όστις ωκοδόμησε την οικίαν αυτού επι την άμμον και κατέβη η βροχή….και έπεσε και είναι η πτώσις αυτής μεγάλη.» ( Ματθαίος Ζ΄26-27).

Υποψιασμένος ότι, όταν το πολιτικό σύστημα συγκάλυψε τα σκάνδαλα, και υπήρξε ατιμωρησία των ενόχων, ποιες ασφαλιστικές δικλείδες θα υπάρξουν, και ποιες θα διαβεβαιώσεις για να μη υπάρξουν μίζες από υποτιμολογήσεις όπως συνέβαινε παλαιότερα. από κάποιους εισαγωγείς για μείωση πληρωμής δασμών. Γιατί μέχρι τώρα το δημόσιο έχανε από υπερτιμολογήσεις όπως υποβρύχια κλπ. , τώρα το δημόσιο θα χάσει από τις υποτιμολογήσεις πώλησης εμπράγματων εγγυήσεων.. Δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει τον λογαριασμό.

Ποιος θα διαβεβαιώσει τον εξουθενωμένο λαό ότι δεν θα συγκαλύψουν οι μεν τους δε στον χορό πώλησης των υπαρχόντων του ; Μπορεί κανείς να τους εμπιστευθεί ότι, όταν όλοι συναινέσουν στην εκποίηση της χώρας, ποιος θα αποκαλύψει ποιόν για τυχόν μίζες ;; «….εκ γαρ του καρπού το δένδρον γινώσκεται. Γεννήματα εχιδνών, πως δύνασθε αγαθά λαλείν , πονηροί όντες ;» (Ματθαίος ιβ΄ 33-34)

Το πολιτικό σύστημα και κρατικοδίαιτοι πατρώνες σταύρωσαν σαν σύγχρονοι Φαρισαίοι, την Ελλάδα. «Σταυρώσαντες δε αυτόν διεμερίσαντο τα ιμάτια αυτού βαλόντες κλήρον.» (Ματθαίος κζ΄35) Οι σύγχρονοι σταυρωτές θα μοιράσουν τις μίζες.Γιατί τόση βιασύνη προς πώληση όταν επί δύο χρόνια

Δεν ελέγχουν την κακή χρήση δημοσίων συμβάσεων

Δεν κόβουν τις μυστικές πληρωμές των δημοσιογράφων.

Δεν έχουν ήδη ελέγξει τις πληρωμές συντάξεων προς άγνωστους συνταξιούχους.

60.000.000 ευρώ μηνιαίως καταγγελία Βελόπουλου.

Δεν έχουν ελέγξει τις κλοπές στα καύσιμα.

Δεν σταμάτησαν τη χορηγία στις ΜΚΟ

Δεν βάζουν έλεγχο στις δημόσιες δαπάνες και μάλιστα προκαλούν με τις

μετακινήσεις Τους, να χρησιμοποιούν ελικόπτερα και λήαρ τζετ.

Σαν εφικτή λύση φαίνεται η επαναδιαπραγμάτευση δηλ. το κούρεμα του χρέους σε επίπεδα πραγματικής αποπληρωμής του χρέους με την πρόταση Καρατζαφέρη να ζητηθεί από Κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Το κούρεμα να είναι τέτοιο που να εγγυάται την πληρωμή. Εάν δεν γίνει αποδεκτό, να δηλώσουμε στους τοκογλύφους ότι θα πάμε σε χρεοκοπία και να το εννοούμε.

Διαφορετικά αφού ξεπουλήσουμε όλα θα έλθουμε στα ίδια, δηλ. στην χρεοκοπία μετά από κάποιους μήνες αφού ξεπουληθούμε ολοσχερώς. Αφού όχι μόνο θα χαθεί ο πλούτος της χώρας αλλά και τα σπίτια τους θα χάσουν από τις Τράπεζες όσοι χρωστούν.

Επιτυχή διαπραγμάτευση ή χρεοκοπία εδώ και τώρα.

Ότι είναι να γίνει ας γίνει Τώρα, πριν ειναι αργά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη