30 Αυγ 2011

Μπράβο στον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου !

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απέστειλε στο φίλιο blog olympia, μια επιστολή, που εμάς στο taxalia, μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας αφήνει άναυδους για το ήθος, τη σοβαρότητα και κυρίως για την έλλειψη αυτής της υπερφίαλης υπεροψίας που κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος της κυβέρνησης. Λίγοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ (ανάμεσά τους ο Μαγκριώτης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας και άλλοι) διαθέτουν πραγματικά δημοκρατικά χαρακτηριστικά και ...
δεν αισθάνονται "στρατηγοί" τώρα που υπουργοποιήθηκαν, ούτε "την ψώνισαν".

Γράφει ο Υπουργός:
Αξιότιμοι κύριοι (του olympia εννοεί, μόνο που υπάρχουν και κυρίες εκεί, αλλά τέλος πάντων),


με αφορμή το σχόλιο που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας, για την εγκυρότητα της πληροφόρησης θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η υπόθεση των υποκλοπών τέθηκε στο αρχείο επί κυβερνήσεως Ν.Δ.

Ο σημερινός Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είχε ζητήσει την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, ενέργεια η οποία οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, όπως ορθώς αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα σας.
(σημείωση taxalia: είναι αλήθεια, χάρις στον κ.Παπαϊωάννου, ξεβάλτωσε η έρευνα)

Ωστόσο, για την πληρότητα της ενημέρωσης που υπηρετείτε θα πρέπει να επισημανθεί ότι σε καμία περίπτωση ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν προτίθεται να φιμώσει την ελεύθερη έκφραση, τη διάδοση των ιδεών και τη διατύπωση απόψεων ακόμη και οξείας κριτικής μέσω διαδικτύου, ούτε να περιορίσει στο ελάχιστο το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη και ιδιαίτερα του νέου να αμφισβητεί δημόσια συμπεριφορές, πολιτικές και πρακτικές του δημόσιου βίου.

Έχει επανειλημμένως επισημανθεί ότι είναι σαφής και ξεκάθαρη η πρόθεση του Υπουργού Δικαιοσύνης να προωθήσει μέτρα για την καταπολέμηση των σύγχρονων εγκλημάτων που διαπράττονται μέσω διαδικτύου.

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
................
..............
Θεωρούμε λοιπόν επιβεβλημένα τα συγχαρητήρια στον Υπουργό, πιστεύουμε ότι τα εννοεί και δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα,  ιδιαίτερα στο κομμάτι που υπογραμμίσαμε, το οποίο ικανοποιεί το σύνολο των Ελλήνων bloggers (των bloggers, όχι των καθαρμάτων, εκβιαστών, συκοφαντών, ανώμαλων, κλπ, που συστήνονται ως bloggers)
Εύγε κ.Παπαϊωάννου, μακάρι να είχαν τα ίδια αντανακλαστικά και το ίδιο ήθος και ύφος και άλλοι υπουργοί.

taxalia, 30-8-2011
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη