24 Αυγ 2011

Αχάριστος ο Ζορπίδης;

Έτσι λέει τουλάχιστον στο μήνυμά του ο αναγνώστης, που φαίνεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Χωρίς να υιοθετούμε τα του κειμένου, το παραθέτουμε αυτούσιο, γιατί έχει ενδιαφέρον και εδώ είμαστε αν κάτι είναι λάθος:

"Η ρήση ουδείς πιο αχάριστος απο τον ευεργετηθέντα έχει απόλυτη επιβεβαίωση στο πρόσωπο του Μιχάλη Ζορπίδη.


Σαν Πρόεδρος του επαγγελαμτικου επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συνατήθηκε χθές με τον αντιδήμαρχο οικονομικών Θεσσαλονίκης κ.Καπόν Χαζνται και συμφωνήσανε στα εξής .

1.Οτι η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν κακόγουστη και γι αυτό δεν θα ξαναστολιστεί η Αριστοτελους τα Χριστούγεννα όπως την στόλιζε ο Παπαγεωργόπουλος.

2.Συμφωνήσανε επίσης ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχες ήταν απαράδεκτες όσον αφορα τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην πόλη. Εκθαμβοι τα άλλα μέλη της Διοικητικης Επιτροπής άκουγαν τον Κ . Ζορπίδη να συμφωνεί σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτός αντιδήμαρχος ΝΤΡΟΠΗ και το χειρώτερο όλων η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ετοιμάζεται να του δώσει το χρίσμα για τι επιμελητηριακές εκλογές
Τελικα κύριε Ζοπίδη και ΕΤΣΙ και ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ θα σας πάρουν χαμπάρι και θα αρχίσουν τα ιπτάμενα γιαούρτια Τι λένε για όλα αυτά οι δύο αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου που είναι και παλιά κομματικά στελέχη της ΝΔ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩΜΕΝ
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη