17 Αυγ 2011

Δρόμος καρμανιόλα στη Θεσσαλονίκη

Ως το πιο επικίνδυνο σημείο στο οδικό δίκτυο του Δήμου Θερμαϊκού χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας τη στροφή στην περιοχή Καρνάγιο στα πρώτα 500 μέτρα του κεντρικού δρόμου που συνδέει τη Νέα Μηχανιώνα με την Επανωμή. 

Από τύχη και μόνο δεν έχουν προκληθεί μέχρι στιγμής θανατηφόρα ατυχήματα, ενώ οι αρμόδιοι φορείς δεκαετίες τώρα έχουν αφήσει το δρόμο στο έλεος του Θεού. «Πολλές φορές όταν ..
κατεβαίνουν μεγάλα φορτηγά ή τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν υπάρχει χώρος για το αυτοκίνητο με συνέπεια να έχει κινδυνέψει η ζωή μου. Μικροατυχήματα γίνονται κάθε μέρα. Αν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε νεκρούς», λέει ο 24χρονος Στάθης Γκανγκστερίδης, κάτοικος της Νέας Μηχανιώνας.

 Την ίδια άποψη έχουν δεκάδες πολίτες στην ευρύτερη περιοχή που δηλώνουν διατεθειμένοι να συλλέξουν ακόμα και υπογραφές προκειμένου να πιέσουν Δήμο και Περιφέρεια να ασχοληθεί με το θέμα του δρόμου από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα οδοποιΐας του Δήμου Θερμαϊκού, Γιάννης Βογιατζής, αναφέρει ότι «υπάρχει πρόθεση για να διορθωθεί η κατάσταση στο Καρνάγιο αλλά όχι χρήματα. Τους τελευταίους 6 μήνες έχουμε λάβει μόλις 140.000 ευρώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του Δήμου. Το μόνο που κάνουμε είναι να καλύπτουμε υποχρεώσεις του παρελθόντος. Ο δρόμος αυτός, πάντως, πρέπει να μπει στο τεχνικό πρόγραμμα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη