24 Αυγ 2011

Στηρίζει Ηρακλή ο Σάββας Αναστασιάδης

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης, λόγω ανηλλημένων υποχρεώσεων στη Βουλή, εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του στη συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, χθες, Τρίτη 23/08. Σε επιστολή, που απέστειλε προς το προεδρείο του συλλόγου...
 δήλωσε τη συμπαράσταση του και δεσμεύθηκε να βοηθήσει στο δίκαιο αίτημα των ανθρώπων του Ηρακλή. Μεταξύ άλλων είπε.


«Ο Ηρακλής είναι ένα αθλητικό σωματείο, που μετρά πάνω από ένα αιώνα ζωής, εκφράζει το σύνολο των Θεσσαλονικέων και είναι μέρος της ζωντανής ιστορίας της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Δυστυχώς σήμερα, το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών δεν αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά του Ηρακλή και με μια άνευ προηγουμένου απόφαση στερεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Super League.

Ενόψει της δικαστικής απόφασης της ερχόμενης Πέμπτης έχουμε χρέος όλοι μας, είτε ως θεσμικοί παράγοντες είτε ως απλοί φίλαθλοι, να συστραταυθούμε στον αγώνα και στο δίκαιο αίτημα των ανθρώπων του Ηρακλή για ισονομία.

Ως Βουλευτής Θεσσαλονίκης θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των ανθρώπων της διοίκησης του Ηρακλή και υπόσχομαι να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί, για τη δικαίωση των αιτημάτων του ιστορικού σωματείου της πόλης μας».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη