4 Αυγ 2011

Συνεχίζουν την απεργία διαρκείας οι αυτοκινητιστές της Β. Ελλάδας

Οι ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν απόψε μουσική βραδιά.
Με μια εναλλακτική μορφή κινητοποιήσεων, μια μουσική βραδιά στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αποφάσισαν να συνεχίσουν, σήμερα, την απεργία διαρκείας που ξεκίνησαν πριν από 18 ημέρες, οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αυτοκινητιστές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένεται να «πλημμυρίσουν» το απόγευμα την παραλία της πόλης και με ήχους λαϊκούς από την ορχήστρα του κλάδου τους και ενημερωτικά φυλλάδια σκοπεύουν να πληροφορήσουν τους περαστικούς για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του σωματείου τους, Δημήτρης Καρατάκης.

Σε Χαλκιδική, Έβρο και Δυτική Μακεδονία, οι αυτοκινητιστές, συμμετέχοντας στην απεργία διαρκείας, τηρούν στάση αναμονής, ενώ στο Βόλο, οι ιδιοκτήτες ταξί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Αλμυρού, όπου και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στο κόσμο.

Σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι αυτοκινητιστές στη Λάρισα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου τους, Παναγιώτη Γκονιάρη, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στα Τρίκαλα και τις Σέρρες.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βασίλης Σισμανίδης, πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Αλεξανδρούπολης, εντός της ημέρας αναμένεται- εκτός απροόπτου- να διεξαχθεί στην Αθήνα, συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους με τους περιφερειάρχες της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία των ιδιοκτητών ταξί, μετά τη λήξη της χθεσινής της συνεδρίασης στην Αθήνα, συνέστησε στους αυτοκινητιστές να πραγματοποιούν κινητοποιήσεις ήπιας μορφής, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται πολίτες και εκδρομείς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη