31 Αυγ 2011

Όλα έτοιμα για τα εγκαίνια της έκθεσης στην Κρύα Βρύση

Όλα είναι έτοιμα για τα σημερινά εγκαίνια της 24ης Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας από..
 τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.


Ήδη τα περίπτερα έχουνε στηθεί και οι διοργανωτές βάζουνε τις τελευταίες πινελιές ώστε να γίνει μια πραγματικά άψογη διοργάνωση.Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ. Αϊβαζίδης Ιωάννης δήλωσε: «Η Κρύα Βρύση θα φιλοξενήσει από τις 31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου το σημαντικότερο γεγονός της Κεντρικής Μακεδονίας και ως Δημοτική Ενότητα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να υποδεχθούμε όλους τους επισκέπτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας έδωσε ως Δημοτική Ενότητα όλες αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, του Δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας για την βοήθεια που μας παρείχαν. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα το τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Ιστολόγια, Ιστοσελίδες, Εφημερίδες, Ραδιόφωνα) για την κάλυψη της εκδήλωσης».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη