23 Αυγ 2011

Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟΚ

Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης, Γιώργο Φαρλαλή, η αύξηση δεν θα γίνει με...

δημόσια διάθεση μετοχών, αλλά θα υπάρχει κατώτατο όριο 50.000 ευρώ για κάθε επενδυτή. Η νέα αύξηση θα γίνει στο ύψος των 20.200.002 ευρώ και αν καλυφθεί εξ' ολοκλήρου το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει τα 26.810.755,50 ευρώ. Η τιμή της μετοχής θα είναι 0,33 ευρώ.

Τα μέλη της ΠΑΕ δέχτηκαν ερωτήσεις για το ύψος που αγγίζει το άνοιγμα της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Φαρλαλής απάντησε: "Η οικονομική θέση της ΠΑΕ είναι τέτοια που μας οδηγεί να ζητάμε 20,2 εκ. ευρώ από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όλα τα στοιχεία φαίνονται μέσα από τους ισολογισμούς. Το νούμερο αυτό θα μπορούμε να το πούμε μόλις δημοσιευτεί και ο ισολογισμός της περσινής (αγωνιστικής) περιόδου που έκλεισε στις 30/6/2011".

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία ένας από τους μετόχους της ΠΑΕ αναρωτήθηκε γιατί ο Λάζλο Μπόλονι ήρθε και δεν βρήκε ένα παίκτη από τη δεύτερη ομάδα που μπορεί να αξιοποιηθεί. "Η ομάδα έχει επενδύσει στις Υποδομές αρκετά χρήματα. Υπάρχουν ταλέντα που στην πορεία πιστεύουμε ότι θα ξεχωρίσουν. Βλέπετε την πορεία του Αθανασιάδη, υπάρχει ο Αποστολόπουλος, που ήρθε από δανεισμό. Το ίδιο και άλλοι παίκτες" απάντησαν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ.

Έντονη αντίδραση προκλήθηκε από μετόχους για το θέμα της ΕΕΑ και της άδειας του ΠΑΟΚ. Μέτοχοι ρώτησαν τι συμβαίνει και οι άνθρωποι της ΠΑΕ απάντησαν: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την επιτροπή ακόμη και σήμερα. Αύριο η επιτροπή θα συνεδριάσει και αύριο θα γνωρίζουμε. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια τηρεί τις διαδικασίες. Κάτι διέρρευσε από την επιτροπή η οποία όμως δεν έχει ενημερώσει κανέναν επίσημα».

Φωτό και πληροφορίες από olapaok.gr
Πηγή: thestival.gr

Δείτε τους προηγούμενους ισολογισμούς εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη