4 Αυγ 2011

Δύο δηλώσεις της ΝΔ Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερο νόημα...

Δύο δηλώσεις- σχόλια ανήρτησε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της η ΝΔ Θεσσαλονίκης, που αφορούν δύο σοβαρότατα θέματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την απόλυση δημοσιογράφου από τον FM-100 και την αποπομπή Αβραμίδη...

Κοινό σημείο των δύο κειμένων είναι οι καταγγελίες για το "βαθύ ΠΑΣΟΚ", καθώς η ΝΔ θεωρεί ότι η διοίκηση Μπουτάρη χάνει το δρόμο της "Πρωτοβουλίας" και σταδιακά διολισθαίνει στην επιρροή των σκληρών πράσινων στελεχών της. Οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

1. Για το κείμενο της παραίτησης Αβραμίδη

Η δημοσιοποίηση του κειμένου παραίτησης του Στάθη Αβραμίδη επιβεβαιώνει πλήρως τις επισημάνσεις που είχε κάνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης για τα όσα συμβαίνουν μέσα στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός ότι ο κ. Αβραμίδης καταγγέλλει ανοικτά τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη για
κινήσεις και αποφάσεις του που μπλόκαραν ουσιαστικά τις προσπάθειές του για προώθηση σημαντικών διαδικασιών (προμήθειες ανταλλακτικών κλπ) αποδεικνύει ότι οι ευθύνες για την άθλια εικόνα του τομέα καθαριότητας βαρύνουν όλη τη διοίκηση, όπως από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει η ΝΔ Θεσσαλονίκης…

Το γεγονός ότι ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος καταγγέλλει ανοικτά εσωτερικό πόλεμο προκειμένου να παρακωλυθούν οι ενέργειές του, αποδεικνύει τη μεθόδευση για την απομάκρυνση του κ. Αβραμίδη επειδή προφανώς δεν ήταν αρεστός από το «Βαθύ ΠΑΣΟΚ», που καθοδηγεί την Διοίκηση Μπουτάρη.

Τέλος, το γεγονός ότι σε πολλά σημεία στην επιστολή του ο κ. Αβραμίδης εξαίρει τη στάση των εργαζομένων κονιορτοποιεί την επιχειρηματολογία Μπουτάρη για δήθεν εσωτερικά προσκόμματα και άλλα φληναφήματα…

Η Διοίκηση Μπουτάρη παραδίδεται στο «Βαθύ ΠΑΣΟΚ». Και μπροστά στη μεθόδευση αυτή δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα…


2. Για την απόλυση του συναδέλφου Γ. Παπαδόπουλου από τον FM-100


Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει μία ακόμη απόλυση δημοσιογράφου από τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η Διοίκηση Μπουτάρη με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις συνεχίζει ένα πογκρόμ διώξεων εναντίον πολύπειρων δημοσιογράφων που δεν της είναι αρεστοί. Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τέτοιες λογικές πολιτικών διώξεων. Προφανώς όμως όχι η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και το βαθύ ΠΑΣΟΚ που την καθοδηγεί. Άλλωστε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, που βρίσκεται λίγο πριν τη συνταξιοδότησή του, υπέστη δίωξη μόλις το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές και από την προηγούμενη θέση εργασίας του.



Αυτό που θα καταφέρει ο κ. Μπουτάρης με αυτές τις αλήστου μνήμης πρακτικές είναι να φορτώσει το Δήμο Θεσσαλονίκης με υπέρογκες αποζημιώσεις, όπως έγινε με τις προηγούμενες απολύσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη