2 Αυγ 2011

ΝΔ Θεσσαλονίκης: το βαθύ ΠΑΣΟΚ πίσω από την αποπομπή Αβραμίδη...

Μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Στάθη Αβραμίδη ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για την οπωσδήποτε προσβλητική για όλους μας εικόνα της πόλης στον τομέα της Καθαριότητας αρχικώς έφταιγε για τον κ. Μπουτάρη η προηγούμενη διοίκηση, ακολούθως οι εργαζόμενοι, στη συνέχεια οι συνδικαλιστές και τελευταίως ο Αντιδήμαρχος. Ποτέ ο ίδιος! Ποτέ η ανυπαρξία ρυθμού δουλειάς, ούτε η
ανικανότητα επίτευξης στόχων και η αδυναμία συγκρότησης κοινής προσπάθειας, που δυστυχώς διαρκώς χαρακτηρίζουν τη διοίκησή του.
Εκείνο που διακρίνουμε όμως κατ’ ουσίαν είναι ότι το αληθές αίτιο της αποπομπής δεν αφορά την παρουσία και αποτελεσματικότητα του κ. Αβραμίδη. Αφορά πρωτίστως την απόφαση του κ. Μπουτάρη να παραδώσει τα ηνία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Είναι απόλυτα πλέον προφανές ότι προωθούνται σε «θέσεις- κλειδιά» στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με σκοπό την χρησιμοποίηση του, ως μηχανισμού επικοινωνιακής και πολιτικής επιρροής. Οι ρομαντικές εικόνες της «Πρωτοβουλίας» υποχωρούν μπροστά στις προφανώς ανειλημμένες υποχρεώσεις του κ. Μπουτάρη έναντι του σκληρού κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη