17 Αυγ 2011

Το χαβά τους οι αντιμακεδόνες φίλοι του Momiroski !

O Pavle Voskopoulos
ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΣΛΑΚΟΦ και σια:
Αγαπητό taxalia,
Με αφορμή την σύλληψη του σκοπιανού δημοσιογράφου Goran Momiroski στη Φλωρινα, εκρινα σκόπιμο να διερευνησω τις πεποιθήσεις του και πιο συγκεκριμένα για το αν διέπεται από εθνικιστικές ανθελληνικές ιδέες.
Να πληροφορήσω λοιπόν ότι στην σελίδα του στο Facebook στις φωτογραφίες βρήκα τα εξής ευρήματα:



 1. Πρώτη φωτογραφία: Η διαπιστευμένη από το ΥΠΕΞ δημοσιογράφος του Kanal 5 Sanya Ristofska, σκωπτικά σχολιάζει την είδηση σύλληψης.

 2. Δεύτερη φωτογραφία: Ο επαγγελματίας και φιλήσυχος δημοσιογράφος κος Momiroski εχει πλειάδα εθνικιστών φίλων οι οποίοι πολλές φορές αναφέρονται με προσβλητικό τρόπο κατά της Ελλαδος στα posts του. Ένα τρανό πρωτο παράδειγμα είναι και ο κυριος Димитар Љоровски Вамваковски o οποίος εργάζεται παρακαλώ στο Ινστιτούτο εθνικης ιστορίας στην πΓΔΜ. Στο σχόλιο του και την παράθεση της είδησης του «τα χαλια» , έχουμε επικροτητη τον γνωστό σε όλους Παυλο Βοσκοπουλο. Φυσικά και δεν είναι υπεύθυνος ο κος Momiroski για σχόλια τρίτων, όμως είναι ενδεικτικό ότι πολλες φορές τα επικροτεί. Και αν ακόμα δεν πειστήκατε για το τι ακριβώς σκέπτεται ο κυριος Momiroski, τότε η επομένη Φώτο με την κατάλληλη λεζάντα θα σας πείσει.

 3. Η τριτη φωτογραφία που ο ίδιος εχει αναρτήσει στις φωτογραφίες του στο Facebook, έχει μια γροθιά που στο χέρι της υπάρχει ζωγραφισμένη η «ενωμενη Μακεδονία» σύμβολο αλυτρωτισμού, ανθελληνισμού και επεκτατισμού. Η φωτογραφια αυτή συνοδεύεται από δικο του σχόλιο με το κείμενο σε μετάφραση από το «Google Translate» “ Όταν το Μακεδονικό εθνικό συμφέρον θα είναι προτεραιότητα και δεν θα είναι σε καμία επιρροή κόμμα - μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για επανένωση και για τους εαυτούς μας θα είναι σίγουροι ότι έχουμε δημιουργήσει ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.”

 Ερωτήματα:
1. Το ΥΠΕΞ, οι Ελληνικές αρχές, οι εισαγγελείς , η ΕΥΠ, η Διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν γνώση για τα παραπάνω;
 2. Εχουν γίνει οι απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες εναντιών του προσωπου αυτου για προσβολη του Ελληνικού έθνους και για ενέργειες του οι οποίες στρέφονται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Κράτους;
 3. Υπάρχουν υπηρεσίες οι οποιες θα ελέγχουν ηλεκτρονικά μεσω των δικτυων κοινωνικης δικτύωσης και όχι μόνο την δράση Ελληνικής και όχι μόνο καταγωγης πολιτων για προσβολη του Εθνους και της αφαλειας και της ακεραιότητας του σύμφωνα με οσα ορίζει ο ποινικος κώδικας και το Σύνταγμα; Για την περιπτωση των Ελληνων προχωρουν στις ενδεικνυομενες ενεργειες που μπορουν να φτασουν μεχρι και στην απώλεια της Ελληνικής ιθαγένειας και για την περίπτωση των αλλοδαπών τουλαχιστον την απαγορευση εισοδου στη χωρα η και τον εγκλεισμο τους σε φυλακη ανάλογα με το αδικημα που διαπρατουν;

 Πρόταση: Το «τα χαλια» (και όχι μόνο), μιας και αποτελεί από τα μεγαλύτερα blogs που ασχολείται με εθνικά θέματα, ισως θα ηταν σκόπιμο να συστήσει η ακόμα και να συντονίσει την οργάνωση ενός ενιαίου task force εθελοντών που θα αναλάβουν
Α) την νομική προώθηση τέτοιων θεμάτων στις αρμοδιες εισαγγελικές αρχες.
Β)Την ευρεση παρόμοιων περιστατικων.
Γ)Την γνωστοποίηση τους σε αλλα ΜΜΕ και σε πολιτικούς φορείς και αρμόδιες διοικητικές δικαστικές και λοιπες κρατικές υπηρεσίες. Μια κοινη συστρατευση απαιτείται από όλους μας, χωρις καβαληματα. Μονο οι δράσεις μας θα μας σωσουν και εδώ χρειαζομαστε πρωτιστως τη βοηθεια νομικων εθελοντών.

 Με εκτιμηση
Πέτρος Π.
......................
Σχόλιο taxalia: Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή φορά, ότι όσοι συμπατριώτες μας δεν θέλουν να είναι Έλληνες, δεν είναι ! Είναι ό,τι άλλο θέλουν, εκτός φυσικά από Μακεδόνες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λύσει πρωτίστως η κοινωνία της Φλώρινας και όχι το ελληνικό κράτος, το οποίο απέδειξε ότι , τον τελευταίο καιρό, δεν έχει καμία παρέμβαση, πουθενά, προφανώς γιατί δεν θέλει. Το γιατί, ρωτήστε το στους πολιτικούς που ψηφίζετε.
Οι "εισαγγελικές αρχές" δεν πρόκειται να ασχοληθούν και κατά τη γνώμη μας δεν χρειάζεται. Χρειάζεται όμως να ασχοληθούν οι φορολογικές αρχές και η Οικονομική Αστυνομία. Θα βρουν πολλά κατά τη μελέτη των διαδρομών μαύρου χρήματος, που κινείται ανεξέλεγκτο στην περιοχή και ο κόσμος θα καταλάβει ότι κάποιοι είναι "μακεδόνες" με πολλά εκατομμύρια -αδήλωτα και αφορολόγητα- λεφτά σε τράπεζες της FYROM.
Η πρότασή σας, τέλος, δεν μπορεί να αφορά ένα blog. Αυτά που προτείνετε όμως γίνονται σε μεγάλο βαθμό και είναι καθήκον της "Παμμακεδονικής", που κάνει πολύ καλή δουλειά. Φυσικά, δεν έχει καμία συμπαράσταση από την ελληνική κυβέρνηση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη