25 Αυγ 2011

Απάντηση Μιχάλη Ζορπίδη σε δημοσίευμα του taxalia

Αγαπητοί φίλοι του Taxalia

Ευτυχώς που ο ανώνυμος αναγνώστης σας, παρά το γεγονός ότι είναι κακοηθέστατος ψεύτης, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου μας και όχι μόνο του προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Χασδάϊ Καπόν.

Μέλημά και προσπάθεια μας είναι η ..
στήριξη των επαγγελματιών μελών μας, ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας έχει γίνει πολύ έντονη και στην πόλη μας.

Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής μας ήταν να συζητήσουμε προτάσεις και λύσεις για να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες και ξένους τουρίστες στην Θεσσαλονίκη μας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Καμία, μα καμία αναφορά δεν έγινε στη προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ποτέ δεν εκφράστηκε κάποια γνώμη για το αν ο στολισμός της Αριστοτέλους ήταν καλόγουστος ή κακόγουστος.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να τα βεβαιώσουν οι παραβρισκόμενοι στη συνάντηση συνεργάτες μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου καθώς και ο κος Αντιδήμαρχος, που ήταν και οι μόνοι παρόντες στη συνάντηση.

Ο ωτακουστής που κρύβεται στην ανωνυμία του, εκτός από ψεύτης και κακοήθης είναι άνανδρος και ανήθικος διότι προσπάθησε να διαστρεβλώσει και να τορπιλίσει μια προσπάθεια που γνώμονα και στόχο έχει το καλό της πόλης και των επαγγελματιών, Η προσπάθεια αυτή δεν έχει χρώμα και πολιτική και αυτό το έχουμε αποδείξει τα πέντε χρόνια της παρούσας θητείας. .

Αν το ενδιαφέρον για τους Επαγγελματίες και την πόλη μας είναι αχαριστία τότε η αχαριστία είναι τίτλος τιμής για μας..

Βεβαίως και αναφέρομαι στην ανάρτησή σας της 24/08/2011 και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία.

Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Ζορπίδης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη