29 Σεπ 2011

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 16 σελίδες αφιέρωμα στο σκάνδαλο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Με 16έλιδο αφιέρωμα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ερευνητική δημοσιογραία, τοποθετήσεις μεσιτών, ντοκουμέντα και σχολιασμούς, για το σκάνδαλο της μίσθωσης καταστήματος ιδιοκτησίας της πεθεράς του αδερφού του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, από το ΤΤ, θα κυκλοφορήσει αύριο η αδέσμευτη, μαχητική εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ. Εκτός αν..
 αφήσει το ρεπορτάζ στον μαχητικό δημοσιογράφο Νίκο Ηλιάδη ή στον Μιχάλη Αλεξανδρίδη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δημοσιογράφους δηλαδή που κάνουν λειτούργημα και δεν κρύβουν την αλήθεια.  Πλακώνονται μεταξύ τους, ποιός θα πρωτοβγάλει το θέμα.

Βέβαια, θα στεναχωρηθεί ο Νίκος Οικονόμου, που ήταν έτοιμος να ξετινάξει την οικογενειοκρατία και τον νεποτισμό, αλλά τον πρόλαβαν άλλοι. Πάντως ο Μάκης Βοϊτσίδης, σίγουρα θα καυτηριάσει στη στηλη του την υπερβολική απασχόληση των ελεύθερων δημοσιογάφων της Θεσσαλονίκης με το θέμα, αφού για τη μείωση ενός προστίμου από τον Ψωμιάδη αφιέρωσαν μόνο 14 σελίδες, ενώ για το σκάνδαλο του ΤΤ, θα αφιερώσυν 16 (!), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για τα ζώδια, που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.
Ίσως είναι το πιό ενδιαφέρον δημοσιογραφικό κομμάτι των συγκεκριμένων εφημερίδων. Μια καλή σκέψη θα ήταν το σύνολο του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ, της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, να έχουν πλέον μόνο ζώδια. Εκεί έπεσε το επίπεδο της δημοσιογραφικής τους αξιοπρέπειας.

Εκτός αν τους προλάβει ο μαχητικός, ανεξάρτητος ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ από την Αθήνα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη