21 Σεπ 2011

Μειωμένος κατά 7% ο αριθμός των επισκεπτών στην 76η ΔΕΘ

τα εισιτήρια που "κόπηκαν" φέτος ήταν μειωμένα κατά 7%.

"Η 76η ΔΕΘ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρόλο που είχε να “αντιπαλέψει” με την ιδιαίτερα αρνητική ψυχολογία, που διακατέχει την αγορά, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές", υπογραμμίζεται σε..
 σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.


Σύμφωνα με τη Helexpo, τα στοιχεία από το πρώτο Σαββατοκύριακο της έκθεσης (10-11/9) επηρέασαν καταλυτικά το τελικό αποτέλεσμα της επισκεψιμότητας.

"Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο καταγράφτηκε μεγάλη μείωση επισκεψιμότητας όχι μόνο στη ΔΕΘ, αλλά και ευρύτερα στο κέντρο της πόλης, εξαιτίας κυρίως των πολύ αυστηρών μέτρων ασφάλειας στην περιοχή", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, η καθιέρωση χαμηλότερου εισιτηρίου (από 6 ευρώ πέρυσι σε 4 ευρώ φέτος), σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση συναυλιών από δημοφιλείς καλλιτέχνες, δημιούργησαν ένα “κύμα” προσέλευσης κόσμου σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

"Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες, που έκαναν λόγο για την πραγματοποίηση μίας ακόμη κρατικοδιαίτης ΔΕΘ, φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζονται πως φέτος μπορεί να μην γίνει καν η διοργάνωσή της. Η 76η ΔΕΘ ήταν επιτυχημένη, εν μέσω πολύ αντίξοων συνθηκών στην οικονομία και την αγορά", υπογράμμισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, Πάρις Μαυρίδης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη