26 Σεπ 2011

το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι η σύγχρονη ηθική τράπεζα

Εταιρικό Προφίλ: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος είναι Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ταμιευτηρίων και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ταμιευτηρίων.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ιδρύθηκε το 1900 με στόχο την..
 κοινωνική προσφορά, και την οικοδόμηση μιας μακράς παράδοσης κύρους και αξιοπιστίας, που μέχρι σήμερα συνιστά κύριο χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του.

Από τις πρώτες δεκαετίες της λειτουργίας του, κατάφερε να απευθυνθεί σε πλατιά στρώματα του εργαζόμενου πληθυσμού, να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να συγκεντρώσει ένα σημαντικό μέρος της λαϊκής αποταμίευσης.

Σήμερα, βαδίζοντας στο δεύτερο αιώνα ζωής του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι η σύγχρονη ηθική τράπεζα, που διαθέτει το υπόβαθρο και τη δυναμική να στηρίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία με έργα, αξιοποιώντας την ευρύτατη καταθετική της βάση, την κεφαλαιακή της επάρκεια -από τις υψηλότερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση- και ένα υγιές χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων.

Χρηματοδοτώντας νέες παραγωγικές καινοτόμους δράσεις, επενδύει στη μικροεπιχειρηματικότητα και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην πράσινη ανάπτυξη.

Σχεδιάζει προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα τον άνθρωπο. Με συναίσθηση του κοινωνικού της ρόλου προωθεί ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επενδύοντας σε κέρδος που επιστρέφει στον πολίτη.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παραμένει η εναλλακτική τράπεζα που βρίσκεται σταθερά δίπλα στον πολίτη, χτίζοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης.

http://www.ttbank.gr/default.asp?siteID=1&pageid=180&langid=1

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη