22 Σεπ 2011

Άδωνις: "Το άκρων άωτον της γελοιότητας η φρατζόλα της κ.Κανέλλη"

Το βίντεο με τη Λιάνα Κανέλλη, το ξέρετε (εδώ). Μετά, το πρωτότυπο θέαμα, το λόγο στη Βουλή πήρε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρκατήρισε "ακραίο λαϊκισμό" την κίνηση της κ.Κανέλλη, που όπως χαρακτηριστικά είπε...
 "είναι μια κυρία της Εκάλης".
Προσέθεσε δε ότι "αν έκανα εγώ κάτι τέτοιο, θα με κράζατε στα κανάλια, θα λέγατε ο μπουμπούκος (!) κλπ"

Η γνώμη μας (taxalia) είναι, ότι, μ΄αυτά και μ΄αυτά, όλοι συμπονούν τον κοσμάκη που υποφέρει (εμάς δηλαδή), μόνο που με τη συμπόνοιά τους δεν γεμίζει η κοιλιά μας.
Η υποκριτική "συμπόνοια" των τηλεαστέρων που διαθέτουν τριώροφες βίλες αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, πληρώνουν 4 τροφούς για τα παιδιά τους και παρκάρουν της αστραφτερή Ferrari τους, στον μεσόροφο της βίλας, ανεβάζοντάς την με ασανσέρ, δεν μας παρηγορεί καθόλου.
Παρηγορεί ίσως κάποιυς ανόητους, που αποδέχονται την πονηριά του "να σε κάψω Γιάννη, να σ΄αλείψ λάδι".
Ε, λοιπόν, το ζήτημα είναι να μην καούμε. Αν καούμε -που καιγόμαστε καθημερινά- τι να την κάνουμε την ψευτοανακούφιση με το λάδι;
Έτσι δεν είναι Νίκο;
Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να προστατεύει δια της δημοσιότητας τον πολίτη, όχι να συνεργεί με τα καθεστώτα στην προσαγωγή του εριφίου στο βωμό, να κρατάει το κεφάλι του για να το σφάξει ο αφέντης και μετά υποκριτικά να οδύρεται "κρίμα στο αρνάκι, τι έφταιγε κι αυτό".
Καταλαβαινόμαστε Νίκο, ε;
Πλήρώστε πρώτα τους φόρους σας, φέρτε τα λεφτά σας από την Ελβετία, κλείστε τις off-shore στις οποίες έχετε "γραμμένες" τις σπιταρώνες σας και μετά ....μας παρηγορείτε με την ησυχία σας.

Α! Και υεπνθυμίστε στον κ.Βενιζέλο, ότι περιμένουμε τη δηοσιοποίηση της λίστας οφειλετών φυσικών προσώπων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη