29 Σεπ 2011

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΥΦΟΥΔΗ (ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ)

Στην ιστοσελίδα του Νίκου Νυφούδη, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, αναρτήθηκε ένα δελτίο τύπου για τη διαγραφή ενός δημοτικού του συμβούλου. Το κείμενο αναφέρει πως όποιος έχει απώτερο σκοπό τη διαπλοκή και τις προσωπικές επιδιώξεις δεν..
 έχει θέση στην παράταξη του. Πολύ ωραία!! Επειδή είναι προφανές πως η δήλωση έχει ευθεία αναφορά στον σύμβουλο που διέγραψε, κάποιο κ. Αστέριο Μπαταλαμά, μήπως μπορούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι απλοί δημότες να μάθουμε για ποια διαπλοκή κατηγορεί τον δημοτικό του σύμβουλο και πότε την έμαθε ο ίδιος;


Σας παραθέτω αυτούσιο το Δελτίο Τύπου για την ενημέρωση των επισκεπτών του blog σας

29-09-11
Δελτίο Τύπου

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ» και ο επικεφαλής της Νίκος Νυφούδης γνωστοποιούν ότι ο κ. Αστέριος Μπαταλαμάς δεν αποτελεί πλέον μέλος της Δημοτικής ομάδας.

Για όλους εμάς στη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ» (δημοτική ομάδα, συντονιστικό, γενική συνέλευση, φίλοι) αποτελεί απαράβατο κανόνα ότι ειδικά τώρα, στις ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο ελληνικός λαός, όποιος εκφράζει καταδικασμένες αντιλήψεις του παρελθόντος και η παρουσία του στην πολιτική και τα κοινά έχει ως απώτερο σκοπό τη διαπλοκή και τις προσωπικές επιδιώξεις, δεν έχει καμία θέση στην παράταξή μας.

Με την παρουσία της σήμερα στην Αντιπολίτευση και αύριο στη Διοίκηση του Δήμου, η Παράταξή μας εγγυάται ότι θα επαναφέρει τις ξεχασμένες αρχές περί δικαίου και αλτρουισμού και θα τις εφαρμόσει χωρίς εξαιρέσεις, στοχεύοντας σε μία κοινωνία δημιουργική και απαλλαγμένη από τις μικρότητες του προσωπικού συμφέροντος και της διαπλοκής, για να οδηγήσει τον Δήμο στην ανάπτυξη με συνθήκες ανθρώπινης αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας για όλους
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη