4 Σεπ 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΒΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ;

Ανανέωση προγράμματος στο REAL
Από τις 6 το…πρωί η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου θα μας ξυπνά με το γνωστό…παρανοϊκό της τρόπο, λέγοντας «Ξυπνήστε ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ»!



Η δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, ύστερα από τις γενικότερες αλλαγές για ανανέωση και ακόμη περισσότερες ειδησεογραφικές εκπομπές που επιχειρεί ο real fm και ο Νίκος Χατζηνικολάου, γεγονός που ακούμε να λέει ο ίδιος πολλές φορές στις εκπομπές του.



Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από αύριο το πρωί η πιο γνωστή γυναικεία φωνή των ερτζιανών της Βορείου Ελλάδος θα μας ξυπνά με μοναδικό τρόπο, δηλαδή με ειδήσεις πίσω από τις…ειδήσεις με μεγάλες δόσεις αιχμηρού χιούμορ! Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι τα …ανέκδοτα που λέει η Μελίνα, αργά ή γρήγορα, γίνονται στα αλήθεια!



Η Μελίνα επί χρόνια ήταν σ αυτή τη συγκεκριμένη ραδιοφωνική ζώνη  -τόσο του ΑΝΤΕΝΝΑ όσο και του REAL- την οποία για το χατίρι του στενού της φίλου Μπάμπη Τζιομπάνογλου εγκατέλειψε τα δυο τελευταία χρόνια, όπου την ακούγαμε από τις 12 ως τις 2 μετά το μεσημέρι.



Όπως μαθαίνω ο REAL και η Μελίνα  μάλλον ήθελαν να μας…κάνουν αυριο πρωί πρωι έκπληξη, όμως εμείς τους τη χαλάσαμε! 



Συντονισθείτε λοιπόν στους 107,1 και στο realfm Θεσσαλονίκης, γιατί κάθε μέρα από τις 6 ως τις 8 το πρωί, το ρολόι της Μελίνας θα δείχνει τη δική της ώρα…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη