Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

10 Σεπ 2011

Απαράδεκτες αποφάσεις στο Δ' Σώμα Στρατού

Η σχετική διαταγή που εξέδωσε ο σχηματισμός είναι άκυρη και παράνομη. Αντιτίθεται στον νόμο του Υπουργού και σε πλήθος διαταγών περί της εκτέλεσης των υπηρεσιών. Αναιρεί τον ΣΚ 20-2 και..
πάνω απ'όλα αφήνει τα στρατόπεδα χωρίς την προβλεπόμενη φρουρά.Μόνο οι σκοποί θα είναι μέσα και όλοι οι άλλοι θα πηγαινοέρχονται.Ας πληρώσουν σε πετρέλαιο τις μετακινήσεις του προσωπικού(γιατί θα έχουν υποχρέωση να το πηγαινοφέρνουν αφού η Υπηρεσία τους ορίζει να εκτελέσουν τις υπηρεσίες) και ας θέσουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα με τις ολονύχτιες μετακινήσεις!!!Είμαστε για κλάματα αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα.

δειτο το και απο το http://kranosgr.blogspot.com/2011/09/blog-post_8712.html

Η διαταγή του ΥΕΘΑ κ.Μπεγλίτη αναφέρει οτι όλα τα στελέχη του στρατού ξηράς που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία δικαιούνται απαλλαγής την επόμενη μέρα για τον λόγο οτι δεν μπορούν να αποδώσουν στην εργασία τους όντας ξενυχτισμένοι και κουρασμένοι.(όπως γίνεται χρόνια τώρα στα άλλα σώματα των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας)....Η διαταγή του Δ' ΣΣ σήμερα το πρωί αναφέρει οτι όλα τα στελέχη τις ώρες που δεν έχουν ένοπλη υπηρεσία (σκοπιά-περίπολο κτλ) θα μπορούν να φεύγουν απο το στρατόπεδο για το σπίτι τους και να επιστρέφουν πάλι μετά για το επόμενο νούμερο...Με αυτό το 'τρικ' καταφέρνουν να 'ξεγλιστρίσουν' απο την διαταγή του ΥΕΘΑ (που λέει για 24ωρη υπηρεσία) και με την πρόφαση οτι οι ώρες είναι λιγότερες δεν θα δίνουν τις απαλλαγές....Προτιμούν δλδ να υπάρχουν 'ανοιχτά' στρατόπεδα...

να μπαινοβγαίνει το προσωπικό κατα την διάρκεια της νύχτας,να βάζουν σε κίνδυνο την προσωπική τους ακεραιότητά οδηγώντας για να φτάσουν εγκαίρως για το νούμερό τους...απο το να δίνουν τις νόμιμες απαλλαγές που δικαιούνται....και όλα αυτά εν αγνοία προφανώς του κ. Μπεγλίτη.

Αναγνώστης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη