15 Σεπ 2011

Ο Κλέων Παπαδόπουλος απαντά με ανάπτυξη στις “προκλήσεις” που αντιμετωπίζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μιά ζωή την έχουμε!

Γράφει η Τρολυμπία, με μία παγκόσμια αποκλειστικότητα στο τέλος του άρθρου…
Ο Κλέων Παπαδόπουλος έχει όραμα και δεν το κρύβει. Μπορεί τα πρόσκαιρα άσχημα ...
αποτελέσματα να έκαναν κάποια άλλη διοίκηση να προβληματιζόταν, όχι όμως και την διοίκηση του κυρίου Κλέωνος Παπαδόπουλου που απαντά σε αυτή την συγκυρία με αταλάντευτη απόφαση για ανάπτυξη.
Οι ζημιές εξαμήνου λοιπόν για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανήλθαν στο ευτελές και απολύτως δικαιολογημένο ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο του
έτους.
Υπάρχει μία σαφέστατη ανάπτυξη μεγεθών αφού πέρυσι, το αντίστοιχο διάστημα, επί διοικήσεως πάλι Κλέωνος Παπαδόπουλου, ανήλθαν στο ευτελέστατο ποσό των 55,1 εκατ. ευρώ. Γεγονός που δείχνει περίτρανα ότι το συγκρατημένο ξεκίνημα της νέας διοίκησης πέρυσι, μετεβλήθει σε πραγματικό κρεσέντο τόλμης και αφοβίας εφέτος. Ο 9πλασιασμός των ζημιών δεν πρέπει να μας προβληματίζει.
Μην ξεχνάμε ότι το 9μηνο του 2009, η τραγική κυβέρνηση του κουρασμένου, άφησε το ίδρυμα με …κέρδη 160 εκ. Ευρώ! Ναι, ο βούδας της Ραφήνας ήπιε το αίμα του λαού και άφησε έναν σκασμό κέρδη, σε αντίθεση με τους σοσιαλιστές και τον Κλέωνα που μοιράζει στον λαό.
Αυτό ακριβώς είναι το όραμα του Κλέωνος. Η υπηρεσία του λαού και όχι των τραπεζικών τοκογλύφων! Συνέχισε δυνατά Κλέωνα και μην μασάς! Άλλωστε όπως είπε και ο κινηματογραφικός συνονόματος σου που ενσάρκωνε ο Δημήτρης Χορν, Μιά ζωή την έχουμε βρε αδερφέ!

Δείτε τώρα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το υπερσύγχρονο κτίριο που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λειτουργήσει το νέο υποκατάστημα του ΤΤ. Μία κίνηση τολμηρή, όπως ακριβώς και τα ανοίγματα στην πράσινη ανάπτυξη, που θα συγκλονίσει και θα συζητηθεί.
κλικ για μεγένθυση…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη