19 Σεπ 2011

Εμπλοκή και αψιμαχίες στην εκλογή προέδρου της ΠΕΔΚΜ

13.50': Μάχη ψήφο με ψήφο θα δώσουν οι Λάζαρος Κυρίζογλου και Σίμος Δανιηλίδης, στις εκλογές για το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με την κάθε απώλεια να μετράει. Πρόβλημα με το δικαίωμα ψήφου του αναπληρωτή δημάρχου Δίου – Ολύμπου κ. Γιώργου Φαρμάκη που αντικαθιστά τον εν αργία εκλεγμένο δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου.

Μεταφέρει από το δημαρχείο ο Λευτέρης Ζαβλιάρης

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία για το δικαίωμα ψήφου του δημάρχου Δίου- Ολύμπου ή του αναπληρωτή του καθώς ο πρώτος ο κ. Παπαθανασίου έχει τεθεί σε αργία.

Η παράταξη του κ. Κυρίζογλου ισχυρίζεται ότι πουθενά δεν υπάρχει διαταξη που να ορίζει ότι μπορεί να ψηφίσει ο αναπληρωτής δήμαρχος και μιλά για ένα προεδρικό διάταγμα.

Από την αντίθετη πλευρά οι πράσινοι ζητούν να ψηφίσει ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Φαρμάκης κανονικά καθώς το προβλέπει η ΚΕΔΚΕ.

Αυτή η εμπλοκή έχει καθυστερήσει την όλη διαδικασία, με τα πνεύματα να αρχίσουν να οξύνονται καθώς η ψηφοφορία είναι θρίλερ και η κάθε ψήφος μετράει.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης, δηλώνει ότι αν θέλετε να καθήσουμε εδώ μέχρι το βράδυ, "εγώ είμαι στο σπίτι μου, εσείς ειστε από μακριά".
SPNEWS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη