8 Σεπ 2011

Οι Τροϊκανοί μας ξανάρχονται από εβδομάδα...

«Δεν υπάρχει απειλή εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και οι συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για τις μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα, όπως έχει προγραμματιστεί» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μετά τη δυσφορία που φέρεται να εξέφρασαν αξιωματούχοι κοντά στην τρόικα ότι οι Ευρωπαίοι έχουν... κουραστεί από την Ελλάδα και ότι η απόκλιση από το στόχο για το έλλειμμα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με νέα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2012, ο κ. Μόσιαλος είπε σήμερα ότι στις συζητήσεις θα εξεταστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι προϋπολογισμοί του 2011 και 2012.

«Δεν υπάρχει απειλή εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» είπε ο Ηλίας Μόσιαλος σε δημοσιογράφους. «Οι συζητήσεις με την τρόικα συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα όπου θα εξεταστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και ο προϋπολογισμός του '11 και του '12» συνέχισε.

Ωστόσο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε φέρεται να δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών της γερμανικής βουλής, ότι η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα σε δυο περίπου εβδομάδες.


Newsroom ΔΟΛ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη