8 Σεπ 2011

Καταγγελία για προκλητικούς "Ζητάδες"

Όπως ξέρετε, το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη θα γίνει χαμός, από εκατοντάδες εκδηλωσεις διαμαρτυρίας, που έχουν προγραμματίσει συνδικάτα, φορείς, οργανώσεις κ.λ.π. Φυσικά όλοι αυτοί είναι "ακίνδυνοι" και ειρηνικοί. Αυτό που πραγματικά ανησυχεί την κυβέρνηση και την αστυνομία είναι οι οπαδοί του Ηρακλή. Γιατί ως γνωστόν, για την ομάδα "σκοτώνεις" για την τσέπη σου, απλά διαμαρτύρεσαι. Έτσι είναι, δεν..
 χωρεί αμφιβολία περί τούτου.
Μας ενημερώνει λοιπόν αναγνώστης, ότι χθες το απόγευμα, μπροστά από το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ πέρασε μια ομάδα 20 "Ζητάδων" από την παραλία,  η οποία προέβη σε άσεμνες χειρονομίες (το μεσαίο δάκτυλο έκανε το σήμα της ...νίκης), σε Θεσσαλονικείς που έτυχε να είναι εκεί.
Ο αναγνώστης λέει ότι τους είδε "πολύ φανατισμένους", "έτοιμους για τσαμπουκάδες και προβοκάτσια" ενώ γράφει χαρακτηριστικά -χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί αυτό- "Αποσπάσανε φανατικούς ΓΑΥΡΟΥΣ αστυνομικούς και τους κουρδίζουν με τον ΠΑΟΚ".
Αν αληθεύει κάτι τέτοιοι είναι λίαν επικίνδυνο.
Οι αστυνομικοί δεν είναι ούτε "γάβροι", ούτε "παόκια", ούτε τίποτε άλλο και δεν νομίζουμε ότι νέα παιδιά, μορφωμένα πλέον, δέχονται να τους "ετοιμάζουν", να τους "φουντώνουν" για να συγκρουστούν.
Πιό απλά: καθίστε στα αβγά σας όλοι ρε ! 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη