5 Σεπ 2011

Εγκληματική ενέργεια του Υπουργείου Εργασίας!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό…Το Υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να καταργήσει σε μια μέρα τις υγειονομικές επιτροπές για τα ποσοστά αναπηρίας και ακυρώνει τα ραντεβού δύο χιλιάδων πολιτών τα οποία έχουν κλειστεί μέχρι  τα μέσα Οκτωβρίου. Πρόκειται για άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας μας η οποία σύμφωνα  με εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας ζητά να σταματήσουν να λειτουργούν οι υγειονομικές επιτροπές για τα ποσοστά αναπηρίας και να ακυρωθούν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού από δω και πέρα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πάνε να πάρουν πίσω τα δικαιολογητικά τους και να κλείσουν ραντεβού στο νέο φορέα που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό.

 

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος και δήλωσε «Δυστυχώς  η γραφειοκρατία και η αναλγησία της Κυβέρνησης εκδηλώνονται για μια ακόμα φορά με τον πιο βάναυσο τρόπο. Χωρίς κανένα προγραμματισμό το Υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να ενεργοποιήσει το ΚΕΠΑ για τον καθορισμό των ποσοστών αναπηρίας μέσα σε μια μέρα, παρόλο που έχει συσταθεί από την πρώτη Ιανουαρίου! Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη προγραμματισμένα δύο χιλιάδες εκατόν σαράντα οχτώ (2148) ραντεβού συμπολιτών μας μέχρι και τις δεκαπέντε Οκτωβρίου, μόνο για το νομό Θεσσαλονίκης. Και σαν να μη φτάνει αυτό, ζητούν από τους πολίτες να συγκεντρώσουν πρόσθετα δικαιολογητικά από αυτά τα οποία έχουν ήδη καταθέσει και να κλείσουν νέο ραντεβού.

Η εισήγησή μας προς το Υπουργείο ήταν να ολοκληρωθούν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού και από τις δεκαπέντε Οκτωβρίου και μετά, να αναλάβει την ευθύνη ο νέος φορέας για να μην ταλαιπωρηθούν οι συμπολίτες μας. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που κάναμε,  το Υπουργείο επέλεξε το δρόμο της ταλαιπωρίας, τιμωρώντας τους και δείχνοντας ότι η λέξη ανθρωπιά παραμένει άγνωστή γι’ αυτούς».  
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη