2 Σεπ 2011

Η Νέα Δημοκρατία εξαπάτησε την ΕΕ!!


Την βαριά αυτή κατηγορία εκτόξευσε κατά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος των Γερμανών Πρασίνων, Γιούργκεν Τριτίν, σε συνέντευξή του στην....
Γερμανική Ραδιοφωνία όπως γράφει η Deutsche Welle.

Όταν του επισημάνθηκαν οι ευθύνες της κυβέρνησης Σρέντερ, μέλος της οποίας ήταν και ο ίδιος, για το χαλάρωμα του Συμφώνου Σταθερότητας, απάντησε ότι αυτό ήταν μια απόφαση και των 15 χωρών τότε, αλλά αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς, ήταν ότι μια συντηρητική κυβέρνηση, και μάλιστα αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα παραβίαζε εκ προθέσεως και βάσει σχεδίου τα συμφωνηθέντα και ότι στην ουσία θα εξαπατούσε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άφησε να εννοηθεί ότι υπεύθυνοι για αυτές τις παραβιάσεις είναι οι «εγκληματίες» Έλληνες και όχι τα θύματα της ΕΕ. Συγκεκριμένα είπε: «Οι εγκληματικές ενέργειες (που έγιναν στην Ελλάδα) δεν μπορούσαν να έχουν προβλεφθεί από κανέναν. Υπεύθυνοι θα πρέπει να θεωρούνται αυτοί που εξαπάτησαν και όχι εκείνοι που εξαπατήθηκαν».

Απ’ ότι βλέπουμε πλέον, υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση ολόκληρης της γερμανικής πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας κατά της χώρας μας, αδιακρίτως κομμάτων και χρωμάτων. Μια επίθεση που απ’ ότι φαίνεται προετοιμάζει το κλίμα στην Ευρώπη για έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ τουλάχιστον, για να μην φανταστούμε και άλλα δεινά.

Εμείς, θα αναμένουμε απάντηση στον κ. Τριτίν από το «αδελφό» κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη