7 Σεπ 2011

"Τεχνάσματα" βλέπει η ΝΔ πίσω από τις ανακοινώσεις Βενιζέλου

Ευθεία βολή κατά της κυβέρνησης οτι "μεταθέτει το κόστος της αποτυχίας της στις πλάτες των πολιτών" εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Βενιζέλου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως...
"αντί να διαπραγματευθεί με τους εταίρους μας, για αλλαγή μιας αποτυχημένης συνταγής, προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό και μεταθέτει ουσιαστικά το κόστος της αποτυχίας της, και πάλι, στις πλάτες των πολιτών. Μόνο που δεν πείθει πια κανένα... Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, με έναν πρωθυπουργό που απλώς προεδρεύει".
Μάλιστα χαρακτήρισε "πρωθυπουργικό διάγγελμα" τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών όπου "αποκαλύφθηκε πανηγυρικά, ότι ο κ. Βενιζέλος έλεγε ψέματα την περασμένη Τετάρτη, όταν διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό πως οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα "δεν διακόπηκαν" και ότι η ξαφνική αναχώρησή της από την Αθήνα ήταν δήθεν... «"προγραμματισμένη"!»".
Τέλος ο  εκπρόσωπος της ΝΔ, σημείωσε  ότι "η κυβέρνηση ανήγγειλε ότι θα προχωρήσει εσπευσμένα σε εκείνα που, έως χθες, φαινόταν σαν να θέλει να αποφύγει, ενώ προηγουμένως είχε υπογράψει".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη