16 Σεπ 2011

Kι άλλο σοκ: Αυτοκτόνησε 49χρονος στην Άμφισσα


ΑΜΦΙΣΣΑ: ''Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης'' είπε και αυτοπυροβολήθηκε 
Το πρωί λίγο μετά τις 11.00΄τον βρήκαν νεκρό στο ισόγειο του επαγγελματικού χώρου που διατηρούσε. Είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι και πάτησε την σκανδάλη.
Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις που έγραψε ο 49χρονος λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα...

Όσοι τον γνώριζαν στην Άμφισσα μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ο 49χρονος ήταν από καλή οικογένεια, εργατικός και υπερήφανος σαν άνθρωπος.

Η ζωή δεν τα έφερε όμως, όπως θα ήθελε. Το πρωί λίγο μετά τις 11.00΄τον βρήκαν νεκρό στο ισόγειο του επαγγελματικού χώρου που διατηρούσε. Είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι και πάτησε την σκανδάλη.

Πριν μερικούς μήνες είχε προφυλακιστεί, σύμφωνα με το LamiaReport, για την υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων και πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, περιμένοντας το δικαστήριο. Τα οικονομικά προβλήματα τον έσπρωξαν σε αδιέξοδα...

Αυτό όμως που βάρυνε την ψυχή του ήταν οι τύψεις που ένιωθε και τις αποτύπωσε στο σημείωμα που άφησε: ''Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης''.

Με δυο λόγια ζητούσε συγγνώμη από τη γυναίκα του και τα παιδιά του που δεν τους πρόσφερε όσα πρόσφεραν σε αυτόν οι γονείς του.
mediacopy
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη