30 Σεπ 2011

O PAO που έγινε PAOK

Εδώ και αρκετά χρόνια στα ΜΜΕ χρησιμοποιείται για τον Παναθηναϊκό η έκφραση «Πρέσβης», για τις επιτυχίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη. Πλέον αυτός ο χαρακτηρισμός πρέπει να λέγεται για τον ΠΑΟΚ. 
Δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Αντί για PAO θα λέμε PAOK.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά εδώ και δυο χρόνια έχει γίνει η μόνη ελληνική ομάδα που στέκεται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από..
τα επτά ματς που παραμένει αήττητος.
Tο σύνολο που έχει φτιάξει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αρχικά με τον Φερνάντο Σάντος και μετά με τον Λάζλο Μπόλονι, έχει αρχή, μέση και τέλος. Έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, συγκεκριμένες δυνατότητες, αλλά και μια χημεία που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες του εξωτερικού.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό κάποιος θα μπορούσε την Πέμπτη το βράδυ να παίξει τον άσο της Ρούμπιν Καζάν στην εξευτελιστική απόδοση του 1.50; Τι κι αν δεν έπαιζε ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης; Τι κι αν τραυματίστηκαν δυο κομβικοί παίκτες (Κοντρέρας και Ντιάζ);
Ο PAOK είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δε αρέσει, δεν χάνει εύκολα ακόμα και αν παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Φενέρμπαχτσέ, τον Άγιαξ, την Τότεναμ και την Ρούμπιν. Ειδικά φέτος που έχει προπονητάρα στον πάγκο του…
http://www.sportsecrets.gr/?p=3726
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη