16 Σεπ 2011

Χαμός στην Αμερική με τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson

H αντίδραση της ηθοποιού για τη δημοσίευση των φωτογραφιών της
Η διάσημη ηθοποιός έχει θορυβηθεί μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που την εμφανίζουν γυμνή οι οποίες αναρτήθηκαν χθες στο διαδίκτυο. Η Johansson επικοινώνησε με το FBI και ζήτησε να διερευνηθεί άμεσα το..
πώς οι φωτογραφίες αυτές οι οποίες τελικά είναι αληθινές εκλάπησαν από το κινητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μούσα του Woody Allen, είναι μόνο μια από τις 50 celebrities που στοχοποιήθηκαν από τους hackers. Ανάμεσα σε αυτές ακούστηκαν τα ονόματα της Jessica Alba, της Vanessa Hudgens, της Selena Gomez καθώς και των τραγουδιστριών Miley Cyrus και Christina Aguilera.

Οι κουτσομπολίστικες στήλες στην Αμερική αναφέρουν την πιθανότητα της φωτογραφίες της Johanson να της έδωσε κάποιος από τους πρώην της είτα ο Ryan Reyonolds είτε ο Sean Penn.

Οι hackers λέγεται επίσης ότι έχουν στα χέρια τους αισθησιακές φωτογραφίες της Mila Kunis της ηθοποιού που ξεχώρισε μέσα από το Mαύρο Κύκνο που αποδεικνύουν ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Justin Timberlake. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το κινητό της Mila, η μια απεικονίζει τον Timberlake με ένα ροζ εσώρουχο στο κεφάλι του και η άλλη την ηθοποιό γυμνή στο μπάνιο.


Οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν ήδη αφαιρέσει τις γυμνές κλεμμένες φωτογραφίες από φόβο για το FBI. Αν σας τρώει η περιέργεια, μπορείτε να τις βρείτε εύκολα με μια απλή αναζήτηση.


δείτε την αίτηση της Σκάρλετ Γιόχανσον στο FBI εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη