3 Οκτ 2011

Αυτή είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ και όχι εκείνη του ΜΕΓΚΑ και του ΑΝΤ1

Σας τα δείχνουν αυτά στα προπαγανδιστικά σήριαλ; ΟΧΙ. Μόνο στο διαδίκτυο:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ



Μεγαλώνει η αγορά του ¨καλυμμένου τουρισμού¨
Η χωρητικότητα των εγκαταστάσεων που έχουν ξεχωριστές πλαζ και πισίνες για άντρες και γυναίκες στην Αττάλεια έφτασαν τα 5.500 κρεβάτια.
ΑΛΑΝΙΑ-Ισχυροποιείται η μερίδα των ξενοδοχείων ¨καλυμμένου τουρισμού¨ που κατά το προηγούμενο Ραμαζάνι αλλά και στην γιορτή δούλευαν με πληρότητα 100%. Η μερίδα αυτή των ξενοδοχείων που παρέχουν στους τουρίστες ακόμη και δωρεάν μεταφορά προς το τζαμί, έχουν το δικό τους μερίδιο τουριστών από Τούρκους αλλά και ξένους πελάτες.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΛΟΥΤΖΑ
Το πρώτο ξενοδοχείο ¨καλυμμένου τουρισμού¨ που απευθυνόταν στην συντηρητική μερίδα του πληθυσμού ήταν το ξενοδοχείο Caprice που άνοιξε το1996 στο Ντίντιμ. Κατά τα χρόνια που ακολούθησαν τα ξενοδοχεία αυτά διαδόθηκαν και στις ακτές του Αιγαίου και στην Μεσόγειο, ενώ η μεγαλύτερη σχετικά εξέλιξη υπήρξε στην Αλάνια της Αττάλειας. Στην Αττάλεια και στις πόλεις της η χωρητικότητα των ξενοδοχείων που παρέχουν ξεχωριστή πισίνα για άντρες και γυναίκες έφτασε τα 5.500 κρεβάτια.
Στην Κούμλουτζα πρώτο στον ¨καλυμμένο τουρισμό¨ έρχεται το ’Şah Inn Paradise’ με 1400 κρεβάτια ενώ στην Αλάνια είναι το Bera Otel με 1068 κρεβάτια.
…………..
Το περασμένο καλοκαίρι άνοιξε με επένδυση 30 εκ ευρώ το ξενοδοχείο ¨καλυμμένου τουρισμού¨ ’Alaiye Adin Beach Otel’. Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Σελίμ Σογιουλού δηλώνει πως στόχος για το 2012 είναι να υπάρξουν 10.000 πελάτες για το ξενοδοχείο.
Ο Σογιουλού δηλώνει πως το ξενοδοχείο απευθύνεται σε άτομα με ¨συντηρητική φιλοσοφία ζωής¨ και λέει : ¨Στο ξενοδοχείο μας δεν υπάρχει αλκοόλ. Οι πισίνες είναι ξεχωριστές για άντρες και γυναίκες. Για αυτό το λόγο απευθυνόμαστε στο τμήμα που αποδέχεται αυτές τις αρχές. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Τούρκοι. Οι περισσότεροι είναι πελάτες από την εσωτερική αγορά και συντηρητικές οικογένειες μεταναστών. Έχουμε και 1-2 δωμάτια για πελάτες από την Μέση Ανατολή. Έρχονται για διακοπές μουσουλμάνοι από Αγγλία και Ρωσία.
και προσωπικές υπηρεσίες
ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Ο Σογιουλού αναφέρει πως οι τιμές σε σχέση με τα άλλα ξενοδοχεία είναι πιο υψηλές και εξηγεί τον λόγο : ¨Διότι τα λειτουργικά μας έξοδα είναι πιο υψηλά. Διότι σε εμάς υπηρεσίες όπως παραλία, πισίνα, SPA, fitness και προσωπικές υπηρεσίες παρέχονται εις διπλούν….¨
http://tourkikanea.gr/2011/10/03/muhaf/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη