29 Οκτ 2011

Διέλυσαν την χώρα για να έχουν το 2020, χρεος 120% του ΑΕΠ - όσο είχαν το 2009!


Το άρθρο* της ημέρας

H κοροϊδία έχει μερικά όρια. Και εξηγούμαστε. Το 2009 το ελληνικό χρέος ήταν 120% και δεν ήταν βιώσιμο. Έτσι ήθελαν. Το ίδιο είδαν και μερικοί ξύπνιοι διαχειριστές που γνώρισαν τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, αν δεν βάζετε το κεφάλι στην άμμο. Οι «τιμωροί» ομολόγων και κάποιες εγχώριες οικογένειες κερδοσκόπησαν, εκ του ασφαλούς, πάνω στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών. Λέμε εκ του ασφαλούς, διότι έβγαιναν διάφοροι πολιτικοί ( να μην λέμε ονόματα ) και έλεγαν χρεοκοπούμε, δεν έχουμε συντάξεις, Τιτανικός κλπ. Τι ακολούθησε μετά ;
Καταστράφηκε η πραγματική μεσαία τάξη – όσοι δουλεύουν – και δεν πειράχθηκαν επί δυο χρόνια οι προνομιούχοι. Μετά από δυο χρόνια και 9 διασώσεις τι μας είπαν τα ξημερώματα ; Το 2020, το χρέος θα είναι πάλι 120% και θα είναι βιώσιμο διότι θα έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα αφού ξεπουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία σ ότι τιμές μας πουν !! – ( όπως το 10% κ. Παπακωνσταντίνου) !!
Δηλαδή 9 χρόνια μετά θα είναι βιώσιμο το χρέος που δεν ήταν το 2009. 
Και γιατί να καταστραφούμε μετά επί δυό χρόνια ; Αυτό στα ελληνικά ονομάζεται αλλιώς. Προδοσία !! Ο Ευάγγελος Λεμπέσης από το 1940 είχε γράψει για την «σημασία των Βλακών εν τω συγχρόνω βίω». Εκεί εξηγεί για τους βλάκες- απατεώνες – καλή ώρα – σαν κι αυτούς που προσπαθούν να μας σερβίρουν το μαύρο- άσπρο. Μας βλέπουν σ όλη…. την Ευρώπη και γελάνε με το πώς κοροϊδεύουν ένα ολόκληρο λαό.

*Δημήτρης Παφίλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη