Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

23 Οκτ 2011

Τη Δευτέρα 4μμ η συνεδρίαση του Δ.Σ. Θα χορτάσουμε πάλι "φασισμό";

Tη Δευτέρα στις 4μμ είναι προγραμματισμένη η 22η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσαλονίκης, με 67 θέματα, κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ξεχωρίζουν:
η συζήτηση για τους οίκους ανοχής, η αναστολή προστίμων για παράνομη αφισοκόλληση, η πεζοδρόμηση της οδού Αιμιλίου Ριάδη, η απαγόρευση εκ περιτροπής στάθμευσης στις οδούς Αμαλίας, Βελισσαρίου, Σπάρτης και Ευζώνων (στην Αγία Τριάδα, κοντά στη Δελφών), η δημιουργία του αποτεφρωτηρίου (με το οποίο έχει εμμονή ο δήμαρχος), αλλά και η απαγόρευση δεξιάς στροφής στη διασταύρωση Κ.Καραμανλή και Κατσιμίδη (σημαντικό θέμα, που δεν φαίνεται ως τέτοιο εκ πρώτης όψεως).

Φυσικά, τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν τα εκτός ημερησίας διατάξεως θέματα, με πρώτο πρώτο, το θέμα των απολύσεων στο δήμο ("εφεδρεία") και του μέλλοντος των εργαζομένων στην καθαριότητα (ιδιώτες στην καθαριότητα κλπ).

Θα ξαναέχουμε κατά πάσα πιθανότητα την γνωστή κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, που εκφράζεται από τη μία από τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη κι από την άλλη από τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο (ο κακός μπελάς του Μπουτάρη) και τον Ηλία Μανουσαρίδη.

Το τρίγωνο δηλαδή που μας έχει συνηθίσει στην ανταλλαγή "Γαλλικών" και κοσμητικών επιθέτων με προεξάρχον το "φασίστας" σε όλες τις βερσιόν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη