18 Οκτ 2011

Δυσάρεστη έκπληξη για τον Εμίρη του Κατάρ στα Σκόπια

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε ο Εμίρης του κατάρ Σεΐχης Hamad bin Khalifa Al Thani, πρώτη μέρα της παραμονής του στα Σκόπια, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη γειτονική χώρα.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο πριν το επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο «Alexander Palace» ο όροφος όπου διέμενε ο ...
υψηλός προσκεκλημένος, λίγο έλλειψε να γίνει παρανάλωμα του πυρός, από φωτιά που ξέσπασε στην οροφή του διαδρόμου.

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε φωτιστικό, στον όροφο με τις πολυτελείς σουίτες που διαμένουν ο Εμίρης του Κατάρ και η αντιπροσωπεία του.

Το δυσάρεστο συμβάν, σημειώθηκε λίγο πριν το επίσημο δείπνο παρουσία του Προέδρου Γκιόργκι Ιβάνοφ και του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Ο Εμίρης του Κατάρ, έκπληκτος βγήκε στο διάδρομο και αφού ενημερώθηκε απομακρύνθηκε συνοδευόμενος από την ασφάλεια του. Η επέκταση της φωτιάς αποτράπηκε με την έγκαιρη επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρά την αναστάτωση, το δείπνο προς τιμήν του Εμίρη του Κατάρ πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρουσία του προέδρου και του πρωθυπουργού των Σκοπίων. Τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «εκνευρισμό» του υψηλού προσκεκλημένου, λόγω των σοβαρών ελλείψεων στην ασφάλεια του.

Ο Εμίρης του Κατάρ, πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια και σύμφωνα με τα ΜΜΕ θα υπογράψει συμφωνίες για διμερή συνεργασία και επενδύσεις στη χώρα, με την κυβέρνηση Γκρούεφσκι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη