26 Οκτ 2011

Πανικός σε Μαξίμου και ΝΔ, από την πρόταση Βενιζέλου..

Η πρόταση Βενιζέλου για ψήφιση της νέας «συμφωνίας» (που θα μας επιβάλει μονομερώς η τρόϊκα), με την πλειοψηφία των 180 βουλευτών, έπεσε σαν κεραυνός στο μέγαρο Μαξίμου και στο κτίριο της Συγγρού. Ο πανικός που επικράτησε ήταν απερίγραπτος. Οι ανακοινώσεις που εκδόθηκαν ένθεν κακείθεν, αποδεικνύουν....
του λόγου το αληθές.

Και η αλήθεια που αποδείχθηκε είναι μία. Ούτε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλει να φύγει από την εξουσία, ούτε η Νέα Δημοκρατία θέλει να αναλάβει την κυβέρνηση. Χέρι χέρι μαζί και με τον Καρατζαφέρη και τα άλλα εξαπτέρυγα, προσπαθεί το σάπιο πολιτικό σύστημα να διατηρηθεί στη ζωή, παίζοντας θέατρο στον ελληνικό λαό. 

Το ξέρουν όλοι οι πολιτικοί, εξάλλου μεγάλα παιδιά είναι, ότι τυχόν εκλογές και εμπλοκή του λαού στα πόδια τους,  θα σήμαινε και το πολιτικό τέλος όλων τους.

Απ΄ότι φαίνεται, η σωτηρία της χώρας μπορεί να έρθει μόνο από τρεις πατριώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλέον, που θα πουν «ως εδώ». Αλλά ούτε τρεις δυστυχώς δεν υπάρχουν. Ούτε τρεις, οι οποίοι και θα αναλάβουν την ιστορική ευθύνη του ξηλώματος (μαζί με τους εαυτούς τους και εδώ είναι τα δύσκολα), αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος, που ζει τυραννώντας το λαό. 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη