30 Οκτ 2011

Συμβόλαιο θανάτου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
κ.κ. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Έχετε χάσει την αξιοπρέπειά σας. Οι ευαισθησίες και τα μυξοκλάματα κάποιων από εσάς και ο πόνος όπως λέτε, με τον οποίο ψηφίζεται αυτά που σας επιβάλει η ηγεσία σας, γνωρίζετε ότι δεν είναι..
 πιστευτά.
Ψηφίζετε χωρίς να έχετε διαβάσει μνημόνια και νομοσχέδια.
Ψηφίζετε καταδικάζοντας την χώρα και τα παιδιά σας στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας, γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν θα είστε στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.
Ψηφίζετε με την δικαιολογία κάθε φορά μιας τελευταίας ευκαιρίας
γνωρίζοντας την ανακολουθία και ανικανότητα της κυβέρνησής σας.
Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι αυτοί που εσείς στηρίζετε για τις επιλογές τους, θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν εκτός Ελλάδος.
Εσείς που δεν τα φάγατε, εσείς θα πληρώσετε τον λογαριασμό όπως μας είπε ο κ. Λομβέρδος μιλώντας για Γουδί και ο αρχηγός σας ότι « θα μας πάρουν με τις πέτρες ».
Καταδικάζετε την υστεροφημία σας για πιο λόγο; Για ένα κόμμα που δεν θα υπάρχει την επόμενη των εκλογών.
Σας στείλαμε στην Βουλή για έλεγχο και όχι να καταστρέψετε την Ελληνική οικονομία, την κοινωνική συνοχή και την ακεραιότητα της χώρας.
Τι θα πείτε στα παιδιά σας ;
Για μια έδρα ολίγων εβδομάδων, τόσες σας έμειναν, και κάποια ευρώ θα δεχθείτε να γίνεται συνένοχοι στο συμβόλαιο θανάτου της χώρας μας που ανέλαβε εργολαβικά η ηγεσία σας ;
Τι περιμένετε ; Πείτε το ΟΧΙ.
Κακή τη μοίρα ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ έδυσε ήδη στα χέρια του υιού του ιδρυτού του.
Τουλάχιστον φροντίστε να μη δύση η χώρα μας τις μέρες που γιόρτασε το μεγάλο ΟΧΙ. Σε αυτούς που αντισταθήκανε και έχασαν την ζωή τους οι γονείς και τα αδέλφια μας με εγκληματική ευκολία σήμερα τους δίνετε τα κλειδιά της χώρας μας με το ΝΑΙ το δικό σας.

Για την αντιγραφή
Σπυρίδων Σουσάνης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη