23 Οκτ 2011

Κυρία Μπατζελή, ιδού η υπογραφή σας....

Γιατί ...αγναντεύει ο υπουργός;
Ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες πριν από λίγες ημέρες, μέσω του μπλόγκ, όσον αφορά την απαράδεκτα υψηλή μισθοδοσία των συντονιστών και των εργαζομένων στις Αναπτυξιακές Εταιρείες που έχουν την ευθύνη του προγράμματος Leader στη χώρα μας και σήμερα σας υπενθυμίζω, ότι μας είπατε τη μισή αλήθεια:
Τα 3.500 χιλιάρικα είναι ΧΩΡΙΣ τις εργοδοτικές εισφορές και χωρίς τα δώρα(!!!!) ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ και τους επιδόματος αδείας! Δεν είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ σε οποιονδήποτε εργαζόμενο αυτής της χώρας οι 14 ΜΙΣΘΟΙ αυτών των ανθρώπων;
Δεν είναι πρόκληση τα χρήματα των εργαζομένων να αφαιρούνται από τις επιδοτήσεις;


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      Αθήνα, 22/7/2010
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ     Αρ. Πρωτ.: 1577
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ
ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΕΥΕ ΠΑΑ – Διαφοροποίηση    ΠΡΟΣ
ΜΟΝΑΔΕΣ Α', Β', Γ'      Πίνακας Διανομής
Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών 58
Ταχ. Κωδ.: 104 41 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.:  210-527 5041
Fax:  210-527 5079 
    ΘΕΜΑ: "Λεπτομέρειες εφαρμογής, σύστημα εποπτείας και ελέγχων του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ)"

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Άρθρο 5
Όροι  και προϋποθέσεις εφαρμογής Μέτρου 431: "Λειτουργία της ΟΤΔ, απόκτηση δεξιοτήτων και εμψύχωση στην περιοχή"
1. Στελέχωση:
Για την υλοποίηση  του τοπικού προγράμματος η ΟΤΔ  διαθέτει κατάλληλο υπηρεσιακό πυρήνα που αποτελείται κατ’ ελάχιστον από τρία άτομα πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης με εμπειρία κατά προτίμηση στην αγροτική ανάπτυξη και την υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων. Από τα άτομα αυτά το ένα μπορεί να εκτελεί και χρέη συντονιστή.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και οπωσδήποτε πριν την υποβολή του αιτήματος προκαταβολής για το Μέτρο 431 εκ μέρους της ΟΤΔ, η τελευταία ενημερώνει εγγράφως την ΕΥΕ ΠΑΑ – Διαφοροποίηση για τα στελέχη που θα αποτελέσουν τον υπηρεσιακό πυρήνα της, τη σχέση εργασίας τους, τις αποδοχές τους, καθώς και τα ποσοστά απασχόλησης στον Άξονα 4 του ΠΑΑ. Για κάθε μεταβολή στη σύνθεση του υπηρεσιακού πυρήνα, η ΟΤΔ οφείλει να ενημερώνει εγγράφως την ΕΥΕ ΠΑΑ – Διαφοροποίηση.
Για τις αμοιβές των στελεχών του υπηρεσιακού πυρήνα της ΟΤΔ στο πλαίσιο της εγκεκριμένης ετήσιας κατανομής για το υπομέτρο 431α, ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:
α) για το στέλεχος που εκτελεί χρέη συντονιστή, μέχρι το ποσό των €3.500 (μικτά) μηνιαίως, πλέον των εργοδοτικών εισφορών και των επιδομάτων άδειας, Χριστουγέννων και Πάσχα, όπου απαιτείται η καταβολή τέτοιων.
β) για τα λοιπά στελέχη, μέχρι το 80% του  ανώτατου ορίου του  σημείου (α) μηνιαίως, πλέον των εργοδοτικών  εισφορών και των  επιδομάτων άδειας, Χριστουγέννων και  Πάσχα, όπου απαιτείται η καταβολή τέτοιων.
Τα ανωτέρω  όρια ανά στέλεχος ισχύουν προκειμένου για θέσεις πλήρους απασχόλησης και δύνανται να αυξάνονται με βάση την τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Σε περίπτωση μερικής απασχόλησης τα ανωτέρω όρια ανά στέλεχος μειώνονται αναλογικά



                  Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

                ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΜΠΑΤΖΕΛΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη