25 Οκτ 2011

Δεύτερο τεύχος για "τα Νέα της Περιφέρειας"

Το δεύτερο τεύχος του Οκτωβρίου είναι κοντά σας!
 Κλειστήκατε στο σπίτι σας, λόγω κρύου και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Ξεφυλλίστε το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας μας και ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Πιερία, την Πέλλα, την Ημαθία, τη Χαλκιδική και το Κιλκίς.
 Σε αυτή την έκδοση, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καλεί τους νέους να..
μετάσχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα και να φέρουν την αλλαγή, ενώ ο Στέλιος Παπαθεμελής εκφράζει την πεποίθηση ότι πρέπει να ενοποιηθούν οι δυνάμεις του Καλού για να βγούμε από το αδιέξοδο.
Στον πολιτισμό, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά για τον σύγχρονο… caveman, ενώ η Έλλη Πασπαλά και η Νιόβη Κλαυδιανού μιλούν για τη τζαζ μουσική στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε, επίσης, συμβουλές από την Ίνα Λαζοπούλου για τη χρησιμότητα του νερού, ενώ ενημερωθείτε από τον Ευτύχη Μπλέτσα για το πώς να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια με Μαγειρική Οικονομία. Τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία, παιδεία, αθλητισμός, περιβάλλον, αστυνομικά, περίεργα από τον κόσμο και πολλά άλλα στη δεύτερη έκδοση του Οκτωβρίου.

 «Τα Νέα της Περιφέρειας» κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις μηνιαίως, με τιράζ 30.000 αντίτυπα σε κάθε έκδοση και διανέμονται δωρεάν σε κεντρικά σημεία των επτά περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας.
 Τεχνικά χαρακτηριστικά Διαστάσεις 26x39 Έγχρωμη εκτύπωση
 Εκδότης: Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας
neatisperifereias@gmail.com Facebook: Τα Νέα της Περιφέρειας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη