Ποιός είναι αυτός;

21 Οκτ 2011

Η Δημοκρατία σε αυτή τη φασίζουσα χώρα, θα επανέλθει, όταν μάθουμε ποιός είναι αυτός ο σκατόψυχος τσόγλανος, που επιτίθεται με το σφυρί εναντίον γηραιού διαδηλωτή.
Όταν τον πάνε χειροπόδαρα δεμένο, όχι στη φυλακή, αλλά στην τηλεόραση.
Και τον ανακρίνουν, με έναν ...
προβολέα 100.000 βατ πάνω στο πρόσωπό του. 100.000, ούτε ένα λιγότερο. Πολύ φως!

Ποιός είναι, πού γεννήθηκε, τι δουλειά κάνει η μάνα του, πού βρήκε το σφυρί, γιατί ήταν εκεί, πόσα λεφτά έχει στο λογαριασμό της τράπεζας ο πατέρας του, πόσες φορές αυνανίζεται την ημέρα, τι αρχεία έχει στον υπολογιστή του, τι έγραψε στα e-mail του χθες, πού σχολιάζει, ποιοί είναι οι φίλοι του, ποιός είναι ο αριθμός του κινητού του, τι έχει κάτω από το στρώμα του, τι έφαγε προχθές, πόσα κορδόνια έχει σπίτι.

Ανελέητες ερωτήσεις και κάθε φορά που καθυστερεί παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο να απαντήσει, να του σβήνουν ένα τσιγάρο μέσα στο βολβό του ματιού.

Για να καταλάβει ο κόσμος ποιοί ακριβώς είναι οι γνωστοί-άγνωστοι τσόγλανοι, τι ακριβώς θέλουν αυτά τα δολοφονικά Ορκς και για ποιό λόγο επιτίθενται πάντα αναίτια στους ανθρώπους.

Ποιός είναι τελικά αυτός; Για τον συγκεκριμένο ρωτάμε, γιατί κάποτε οι σκέψεις τους πρέπει να βγουν -με το ζόρι- στην επιφάνεια, από τους υπονόμους του εγκεφάλου τους.
Η μάνα του ξέρει ότι το πράμα που γέννησε, είναι σχιζοφρενής δολοφόνος;
Κάποιος να της το πεί. Με κάθε λεπτομέρεια. Να της το λέει επί ώρες, χιλιάδες φορές.
Και να μην το βάλουν φυλακή, αλλά να του χώσουν μια κάμερα στον κώλο, να καταγράφει και να μεταδίδει online, όλη την υπόλοιπη ζωή του. Κι αν πάει να τη βγάλει, να εκρήγνυται μέσα του.

Μόνο το φως θα λυτρώσει τη χώρα από τους σχιζοφρενείς δολοφόνους.

αντιπερισπασμός.wordpress
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη