6 Οκτ 2011

Πνέουν τα λοίσθια οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης

Ποτέ δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα. Μετά τις μαζικές απολύσεις στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ, ακολούθησε απεργία, ενώ και στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τα χάλια είναι ατελείωτα. Εδώ και πολύ καιρό οι εργαζόμενοι περιμένουν "φως" από τον Ρήγα, αλλά φώς δεν φαίνεται. Κι όλοι, είναι στην αναμονή της "επιχορήγησης".
Έτσι, με τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ να οδεύει προς Κυριακάτικο μόνο φύλλο -και να επιζητά την επιβίωση στις ...
μικρές αγγελίες- και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να πουλάει τόσα φύλλα, όσα μια μικρή αθλητική εφημερίδα, φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη, θα χάσει και τις δύο φιλοκυβερνητικές εφημερίδες.

Πολλοί θα πουν ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι, σε εποχές που ο κόσμος είναι οργισμένος με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επιμένουν να παριστάτουν το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ και να μην κάνουν δημοσιογραφία, αλλά να "εκτελούν συμβόλαια" εναντίον του πλειοψηφικού ρεύματος! Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παίρνει στη Θεσσαλονίκη κάτω από 10% σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, και τα δύο φύλλα επέλεξαν να ξημεροβραδυάζονται ψάχνοντας μόνο τα θέματα που πλήττουν τον Ψωμιάδη.
Κόντρα τελείως στο ρεύμα, λειτουργούν όπως ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Θέλουν ντε και καλά να πουλήσουν ΠΑΣΟΚισμό σε μια περιοχή που δεν τον γουστάρει!
Κι έτσι φαίνεται ότι είναι σε τόσο δύσκολη θέση, που ...ούτε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν μπορεί να τους σώσει! :))

Άλλοι πάλι θα πάρουν το μέρος των δημοσιογράφων και θα πουν, ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι ιδοκτήτες/εκδότες για την ασσύμετρη εχθρικότητα που δείχνουν εναντίον στελεχών της Ν.Δ. και την αντίστοιχη φιλικότητα υπέρ των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς, πρέπει να διαλέξουν: ή δημοσιογράφοι ή υπάλληλοι του γραφείου τύπου.
Πόσους να απασχολήσει και να ταϊσει το ΠΑΣΟΚ; Πόσους;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη