8 Οκτ 2011

Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου -ΒΙΝΤΕΟ- για τη δολοφονία του Μάρτιν Neškoski (Мартин Нешкоски) από αξιωματικό της αστυνομίας των FYROMian και του καθεστώτος στις 06-6-2011, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (07-10-2011) μπροστά από την είσοδο στο κτήριο που φιλοξενεί την Εισαγγελία στα Σκόπια.

Ιστορικό - σχετικά με το θέμα:


Στις 06-Ιουνίου-2011, ο αστυνομικός μέλος του VMRO Igor Spasov (Игор Спасов), ο οποίος δεν ήταν ένστολος ή φορούσε το διακριτικό ή άλλο σύμβολο, κυνήγησε Martin Neškoski (Мартин Нешкоски) (22 ) σε όλη το κέντρο των Σκοπίων, τον έπιασε και τον έσπασε στο ξύλο οδηγώντας τον στο θάνατο, που πιθανόν να οφείλεται σε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο Officer Spasov προσεγγίστηκε από ένστολους συναδέλφους από την αστυνομία της ΠΓΔΜ οι οποίοι έσυραν το σώμα του νεαρού σε ένα κοντινό παγκάκι, χύνοντας νερό πάνω του και να τον έσυραν σε ένα κοντινό χώρο στάθμευσης, όπου είχε έρθει ασθενοφόρο.
Το Υπουργείο Εσωτερικών των FYROMians άλλαξε αρκετές φορές την «επίσημη» ιστορία για τις περιστάσεις, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε την πραγματικότητα, οτι δηλαδή υπήρξε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Μετά από πολλές διαδηλώσεις ακτιβιστών και πιέσεις τους, συνελήφθη ο Igor Spasov.

Ωστόσο, το VMRO-DPMNE πλήρωσε πολλούς δικηγόρους της MOI με επικεφαλής τον Γκορντάνα Γιανκουλόβσκα (Гордана Јанкуловска) και SASO Mijalkov (Сашо Мијалков) οι οποίοι δημιούργησαν ομάδα χειραγώγησης των ΜΜΕ. Ο Spasov εκτιμάται από ειδικούς, οτι μπορεί να «ξεφύγει» με ένα πολύ μικρό ποινικό μέτρο και με πολύ μικρότερη κατηγορία, ίσως ακόμη και να οριστεί ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Αυτό το βίντεο δείχνει πιθανόν μια μάταιη προσπάθεια για να ανατραπεί η πιο σκληρή και ανθεκτική Δικτατορία στην Ευρώπη -του (Никола Груевски) Νίκολα Γκρουέφσκι  της ΠΓΔΜ .

Επίσημη ιστοσελίδα των διοργανωτών: http://www.protestira.me/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη