6 Οκτ 2011

Του έκοψε το όργανο με κουζινομάχαιρο και δεν έκανε μήνυση!

Διαβάστε την απίστευτη είδηση και την ακόμα πιο απίστευτη απάντηση στο 'γιατί δεν έκανε μήνυση στη γυναίκα του'...:

¨ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ¨… (Για την ΤΟΥΡΚΙΑ μιλάει)

Εφ. Ραντικάλ 6-10-2011 

Ιμάμης του οποίου το όργανο είχε κόψει η γυναίκα του με κουζινομάχαιρο πιστεύοντας πως την απατά, δεν υπέβαλε μήνυση λέγοντας πως ¨Σε κάθε οικογένεια γίνονται αυτά¨.
ΚΕΣΤΕΛ – Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κέστελ τον περασμένο Αύγουστο. Την ώρα που κοιμόταν ο ιμάμης Ο.Κ. , δέχτηκε επίθεση από την σύζυγο του που του έκοψε το σεξουαλικό όργανο με κουζινομάχαιρο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουλουντάγ όπου του το έραψαν. Αφού νοσηλεύτηκε για καιρό, πήρε εξιτήριο και στάλθηκε σπίτι του. Στην κατάθεση του στην εισαγγελία είπε πως για πολύ καιρό είχε καβγάδες με την σύζυγο του λόγω ζήλειας και πρόσθεσε : ¨Πριν από το περιστατικό είχαμε συζητήσει με την γυναίκα μου και είχαμε συμφωνήσει. Πρόβλημα δεν υπήρχε. Την νύχτα την ώρα που κοιμόμουν μου έκοψε το σεξουαλικό όργανο. Σηκώθηκα μέσα σε πόνους μη πιστεύοντας στα μάτια μου. Αίμα υπήρχε ακόμη και στους τοίχους του δωματίου. Αργότερα ζητώντας βοήθεια από τον θρησκευτικό λειτουργό-γείτονα μου πήγα στο νοσοκομείο. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν τέτοια θέματα και καβγάδες. Δεν πρόκειται να κάνω μήνυση στην μητέρα των τριών παιδιών μου¨.
Η εισαγγελία του Κέστελ αποφάσισε ότι δεν θα ασκηθεί κάποια δίωξη καθώς ούτε ο Ο.Κ. του οποίου το όργανο θα διαπιστωθεί αν λειτουργεί 6 μήνες αργότερα υπέβαλε μήνυση, αλλά ούτε και η Σ.Κ. δεν υπέβαλε μήνυση για μοιχεία.

http://tourkikanea.gr/2011/10/06/aile/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη