31 Οκτ 2011

Βαρύ το κλίμα για τον ΓΑΠ στη σημερινή ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Στα αγωνιώδη ερωτήματα για τις εξελίξεις μέσα στο επόμενο κρίσιμο για τη χώρα διάστημα αναμένεται να απαντήσει ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας. Μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής και τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου, ο Γ.Παπανδρέου αναμένεται να υπογραμμίσει την... ανάγκη πολιτικής σταθερότητας στη χώρα και άμεσης υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί για την εφαρμογή της συμφωνίας των Βρυξελλών. Για την απόφαση θα ενημερώσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός την Ολομέλεια της Βουλής, στη διάρκεια συνεδρίασης κατά την οποία θα τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που αρχίζει στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να καταδικάσει εκ νέου τα πρωτοφανή γεγονότα που σημειώθηκαν κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και να ζητήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την προσπάθεια για υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, καθώς πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία της χώρας. Το κλίμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ειδικά μετά και τα τελευταία επεισόδια και πολλοί ανησυχούν για το ενδεχόμενο να κληθούν να ψηφίσουν και νέα μέτρα.



Newsroom ΔΟΛ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη