5 Οκτ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ...''

(σχετικό εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_2060.html)
Τελικά μόνο ο andreadakis-apartments δε θέλει να δει την πραγματικότητα που είδαν όλοι οι υπόλοιποι σχολιαστές - ''αγαπητοί συνδημότες''. Και μας απήντησε γιατί δε μπορεί να την δει. Πρώτον γιατί είναι ''πολίτης της Θεσ/νικης'' και όχι ''δημότης του Δήμου Θεσ/νίκης'' και δεύτερον γιατί είναι..
 ''στρουνθοκάμηλος''. Μόνος του το δήλωσε.


Τα τραπεζοκαθίσματα δε τα βλέπει στο οδόστρωμα της λεωφ. Νίκης, στην Κ. Ντηλ με Προξ. Κορομηλά και με Μητροπόλεως, στην Ικτίνου, στην Π. Μελά με Π.Π. Γερμανού και αλλού, γιατί και ο ίδιος επισκέπτεται το κέντρο γι΄ αυτό τον σκοπό.

Ν΄ αράξει...

Τους πεζόδρομους κι εγώ τους θέλω. Εζησα στη Χαιλδεβέργη και όλο το κέντρο είναι πεζοδρομημένο, πολιτισμένο. Οι δρόμοι υπογειώνονται και τα πάρκιγκ ά π ε ι ρ α.

Ολοι οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση. Δεν γίνεται ο εδώ κανιβαλισμός ούτε των οδηγών, ούτε των επιχειρηματιών, ούτε των δημοτικών διοικήσεων, οι οποίοι ''αποφασίζουν και διατάσσουν'' απαντώντας ότι ''αν δε θέλετε, πάτε να ζήσετε εκεί....''

Εδώ πεζοδρομούν κάτι και απ΄ έξω, λίγα μέτρα πιο μακρυά γίνεται της π.....

Ενώ άμα είναι μάγκες διοικούντες, θα έβγαζαν ένα μεγάλο έργο για τον δήμο.

Π.χ. υπογείωση με πάρκιγκ της Τσιμισκή, ή της Αγ. Σοφίας και από πάνω πεζόδρομος, ή ζώνη ήπιας κυκλοφορίας σε κάποιους δρόμους.

Αν ήταν ως αντιπολίτευση μάγκες θα πρότειναν την υποθαλάσσια μαζί με πάρκιγκ για την παραλιακή για να μη γίνεται αυτό το μπάχαλο από τα σκαρφαλωμένα στα πάρκα αυτοκίνητα. Εκεί τι θα κάνετε, δήμαρχε, αντιδήμαρχοι κ.λ.π. Θα πεζοδρομήστε την Μεγ. Αλεξάνδρου ;

Θα πρότειναν υπόγειο πάρκιγκ στην Λ. Νίκης με ράμπες την Βογατσικού, την Χρ. Σμύρνης, την Κ. Ντηλ. Αλλά εκεί μένουν οι ίδιοι, ή έχουν τα μαγαζιά τους (καφέ, χαλιά κ.ο.κ) και κοιτάνε την πάρτι τους. Εξάλου δεν έχουν την θέληση να σταματήσουν να δίνουν άδειες σε νέα καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Γέμισαν τα πάντα. Ολες τις γωνίες. Ολους τους δρόμους. Και οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι αυτών έρχονται από άλλους δήμους. ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ !!! Αυτοί είναι μέρος του κυκλοφοριακού προβλήματος...

Αν είναι μάγκες θα προστάτευαν τις θέσεις στάθμευσης των ΑΜΕΑ και των μονίμων κατοίκων. Θα τις αύξαναν. Που τέτοια τύχη !

Τα κυκλοφοριακά μέτρα ξεκινάνε σε νορμάλ πολιτισμούς από τα κέντρα των πόλεων και πάνε προς τα έξω. Από τους κατοίκους και τα μαγαζιά δηλαδή. Αυτούς σκέφτονται πρώτα οι σωστοί και επιστήμονες πολιτικοί.

Ρύπανση και ηχορύπανση ; Τι είναι αυτό γι΄ αυτούς φίλε ΠΕΛΙΑ ; Μ΄ αυτό μαστουρώνουν και σκέφτονται...

Ετσι είναι αυτά. Είναι γκιαούρηδες και την Πόλη δεν την γλυτώνουν.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ και συντάκτης
(σας το στέλνω με e-mail επειδή υπάρχει περιορισμός λέξεων στα σχόλια)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη