14 Νοε 2011

17Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Κάθε χρόνο ιδια ημέρα τρέμουμε τις καταστροφές την “αναρχία” τα επεισόδια που γίνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Φετος είναι μια ευκαιρία με την κυβέρνηση συνεργασίας και το κατηργημένο άσυλο, να πιάσει η αστυνομία αυτούς που τόσα χρόνια γνωρίζει και κάποιοι ακόμα και η ίδια προστατεύει. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο να πληρώνει σε ζημιές και σε εικόνα της χώρας στο εξωτερικό όταν..
πλέον έχει φτάσει στα όρια του. Αντί να σπάμε ας ενωθούμε το δυνατόν περισσότερο μήπως και σώσουμε την άμοιρη πατρίδα και τους εαυτούς μας από την πλήρη κατάρρευση. Τα δικαίωμα στην απεργία και τη διαμαρτυρία είναι κατοχυρωμένο. Το δικαίωμα στο να σπας και να καις δημόσια και ιδιωτική περιουσία, μέχρι τωρα ήταν «προστατευμένο» ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.
1. Αυτό είναι το πρώτο κρίσιμο τεστ για να δείξει η νέα κυβέρνηση κατά πόσο έχει διάθεση να εφαρμόσει επιτέλους τη λαϊκή βούληση για ενότητα, κράτος με νόμους και τιμωρία 2. Αυτό είναι το τελευταίο και πιο κρίσιμο τεστ για να δείξει η αστυνομία κατά πόσο έχει διάθεση να εφαρμόσει επιτέλους το νόμο για όσους καταστρέφουν επειδή ετσι τους αρέσει και να λυτρωθεί στα μάτια του λαου για την μέχρι τώρα ύποπτη στάση της φυσικής και πολιτικής της ηγεσίας της σε ολες τις προηγούμενες πορείες, διαμαρτυρίες. 

 Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΛΙΑΣΤΙΣΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ 

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΚΟΝΑ 

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο taxalia: Όπως βλέπετε αγαπητέ αναγνώστη, εμείς το δημοσιεύσαμε, αλλά μην περιμένετε πολλά πράγματα....Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το λύσει αυτή η κυβέρνηση...Οι μπαχαλάκηδες θα συνεχίζουν να εξουσιάζουν με τον φόβο, για πολλά χρόνια ακόμη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη