17 Νοε 2011

"Χρυσαυγήτες" & "Χαραυγήτες"... 17 Νοεμβρίου όλοι έξω.! *


Twilighters... ήρθε η στιγμή που περιμένατε.!

ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕΡΟΣ 1 | THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 1

Η αιωνιότητα είναι μόνο η αρχή!
Περισσότερα: ΕΔΩ

Η σειρά ταινιών “Twilight”, που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το επικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς θα χωριστεί σε δύο μέρη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε αυτή τη φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον (“Gods and Monsters”), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν.

Στο πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο της σειράς «Twilight», ο Έντουαρντ και η Μπέλα - αλλά και όλοι όσοι αγαπούν - έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από επακόλουθα του φανταχτερού τους γάμου, ενός ρομαντικού μήνα του μέλιτος και της ταραχώδους γέννησης του παιδιού τους… η οποία οδηγεί σε μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Μπλακ.

Από σήμερα στους κινηματογράφους!

Πηγή: www.cinebox.gr


*Σημ. για τον "δεν έχω ιδέα τι εννοεί..." αναγνώστη: "Χαραυγήτης" (ή "Twilighter" εις τη βαρβαρικήν) είναι ο φανατικός οπαδός της κινηματογραφικών ταινιών "Twilight", ένα ερωτικό δράμα με βρικόλακες και λυκάνθρωπους... Έτσι για μην λέτε ότι δεν σας... παραμορφώνουμε :)))
Οι Twilighters (οι φανατικοί της ομώνυμης σειράς ταινιών...)
θα ονομάζοταν "Χαραυγήτες" σε ελεύθερη μετάφραση,
κάτι σαν το "Χρυσαυγήτες"...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη